Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος: «Ο Σιδηρόπουλος έχει αλλοιώσει δύο ματς εναντίον μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Ατρόμητος: «Ο Σιδηρόπουλος έχει αλλοιώσει δύο ματς εναντίον μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/10/2022 20:54
Ο Ατρόμητος εξήγησε τους λόγους που εξέφρασε τα παράπονα του για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Οι Περιστεριώτες απέστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ εκφράζοντας τις επιφυλάξεις τους για τον συγκεκριμένο ορισμό και μερικές ώρες μετά εξήγησαν τους λόγους στεκόμενοι σε δύο διαιτησίες του σε παλαιότερα παιχνίδια των δύο ομάδων. Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

*Στο ματς Κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου του 2019, στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το χέρι του Χουλτ στην περιοχή στο 28’ και για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Αλμπάνη που όντως η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.

*Στο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ (17/10/21) στο οποίο θεωρούν στον Ατρόμητο ότι υπήρξε πέναλτι στον Κλωναρίδη από τον Ρότα ακριβώς πάνω στη γραμμή της περιοχής, αλλά ως VAR ο Σιδηρόπουλος δεν παρενέβη στην εξέλιξη του αγώνα, τονίζοντας μάλιστα αυτή η απόφασή του τον έθεσε εκτός ορισμών για πάνω από 1,5 μήνα.

*Τέλος, στον Ατρόμητο τονίζουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι συνολικά η ελληνική διαιτησία, αλλά συγκεκριμένα ο Τάσος Σιδηρόπουλος (στον οποίο δεν αρχίζει και τελειώνει η ελληνική διαιτησία), σημειώνοντας πως τον συγκεκριμένο χώρο δεν τον στήριξαν πρώτα οι τέσσερις εμπορικές ομάδες (συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ) φέρνοντας ξένους διαιτητές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.