Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Στις 4 και 5 Νοεμβρίου εξετάζεται η έφεση της Χιλής εναντίον του Εκουαδόρ

Μουντιάλ 2022: Στις 4 και 5 Νοεμβρίου εξετάζεται η έφεση της Χιλής εναντίον του Εκουαδόρ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/10/2022 19:42
Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) θα εξετάσει στις 4 και 5 Νοεμβρίου, την έφεση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Χιλής κατά της απόφασης της FIFA να επιτρέψει στο Εκουαδόρ να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως δήλωσε στο Reuters πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Η FIFA νωρίτερα αυτό το μήνα απέρριψε έφεση για τον παίκτη του Εκουαδόρ, Μπάιρον Καστίγιο, για τον οποίο η Χιλή είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε δικαίωμα να παίξει στα προκριματικά αφού γεννήθηκε στην Κολομβία.

Ο Καστίγιο έπαιξε σε οκτώ από τα προκριματικά παιχνίδια του Ισημερινού, συμπεριλαμβανομένων και των δύο εναντίον της Χιλής, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (ζώνη Νότιας Αμερικής) καθώς κατέλαβε την τέταρτη θέση, ενώ η Χιλή τερμάτισε στην έβδομη.

Ο Καστίγιο μάλιστα έχει κληθεί να εμφανιστεί στην ακρόαση, η οποία θα περιλαμβάνει επιχειρήματα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Περού, το οποίο επίσης άσκησε έφεση μετά την απόφαση της FIFA.

Το Περού τερμάτισε πέμπτο στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής, χάνοντας την τελευταία αυτόματη θέση για το Κατάρ. Η απόφαση αναμένεται μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στις 20 Νοεμβρίου, με το Εκουαδόρ να έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει την διοργανώτρια ομάδα του Κατάρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.