Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός–Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις και live streaming

Παναθηναϊκός–Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις και live streaming

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2022 11:44
Η Euroleague επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και η εκκίνηση γίνεται στο ΟΑΚΑ (21:00), με το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης!

Το «τριφύλλι» φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το… δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και παράλληλα να αποδείξει σε όλους ότι πάτησε «delete» στην περσινή απογοητευτική σεζόν. Οι «πράσινοι» το φετινό καλοκαίρι ανανεώθηκαν ριζικά σε όλους το τομείς. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Σέρβο προπονητή Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος άφησε τον Ερυθρό Αστέρα για να ξανακάνει πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό.Οι Λι (Μονακό), Γκριγκόνις (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκουντάιτιτς, Πονίτκα (Ζενίτ), Γουίλιαμς (Μακάμπι), Άντριους (Μπουρσασπόρ), Γουόλτερς (Ερυθρό Αστέρα) και τα αδέρφια Καλαϊτζάκη είναι τα νέα κομμάτια του παζλ. Οι παραπάνω συνάντησαν την «παλιά φρουρά», που απαρτίζεται από τους Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Μαντζούκα, Χουγκάζ και τον ταλαντούχο Σαμοντούροφ.

Ο Ράντονιτς στην πρεμιέρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νέιτ Γουόλτερς εξαιτίας θλάσης, ενώ ευελπιστεί ότι οι παίκτες του δεν θα μείνουν στην ήττα (52-67) από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 1 (+6,5):1.92 2 (-6,5):1.89


Η Ρεάλ Μαδρίτη για ακόμα μία χρονιά, διαθέτει ομάδα που στοχεύει στην κορυφή της Ευρώπης. Η «βασίλισσα» την περασμένη σεζόν, παρότι αντιμετώπισε αρκετά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας από την πανίσχυρη Εφες. Οι Μαδριλένοι γύρισαν σελίδα στον πάγκο τους, αφού χώρισαν οι δρόμοι τους με τον Πάμπλο Λάσο και τα ηνία ανέλαβε ο βοηθός του Τσους Ματέο.

Η Ρεάλ με τις μεταγραφές των Μάριο Χεζόνια, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ντζάναν Μούσα και Πετρ Κορνελί πρόσθεσε ακόμη περισσότερη εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ. Αναμφισβήτητα ο Χεζόνια θα είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Το story των αναμετρήσεων στο ΟΑΚΑ «φωτογραφίζει» θρίλερ. Πέρσι ο Παναθηναϊκός επικράτησε στις λεπτομέρειες με 87-86, ενώ προ διετίας η Ρεάλ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στην παράταση (93-97).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.