Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός-Καραμπάγκ με 0% γκανιότα* και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων

Ολυμπιακός-Καραμπάγκ με 0% γκανιότα* και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2022 11:42
Έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στο Europa League απέναντι στην Καραμπάγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00).

Μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν έχουν καλά για τους «ερυθρόλευκους». Βρίσκονται στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου, με δύο ήττες έπειτα από ισάριθμες αναμετρήσεις. Αρχικά ηττήθηκαν από τη Ναντ εκτός έδρας, όπου πάντως μπορούσαν να πάρουν την ισοπαλία, αν δεν είχαν δεχθεί το 2-1 στις καθυστερήσεις. Στη συνέχεια γνώρισαν ακόμη μία ήττα από την Φράιμπουργκ στο Φάληρο (3-0).Ειδικά το παιχνίδι με τους Γερμανούς ήταν ένας… εφιάλτης για τους Πειραιώτες, κάτι που φανερώνει και το τελικό σκορ. Ωστόσο η έλευση του Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία φαίνεται να έχει αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή.

Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 1:1.91 Χ:3.70 2:3.85


Ο Ολυμπιακός ήταν κατά πολύ βελτιωμένος και η νίκη με 2-0 ήρθε δίκαια. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα, σπαταλώντας ένα πέναλτι και μισή ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες. Αν θέλουν να ελπίζουν τουλάχιστον στην κατάκτηση της 3ης θέσης, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Η Καραμπάγκ από την άλλη είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν είναι πρώτη έχοντας το απόλυτο με επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στο Europa League ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Φράιμπουργκ, αλλά τη δεύτερη αγωνιστική έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας εντός έδρας της Ναντ (3-0) με χαρακτηριστική ευκολία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο Europa League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.