Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Κορυφαίο live και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο Europa League!

Sportingbet – Κορυφαίο live και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2022 11:25
Η εβδομάδα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεχίζεται απόψε με 16 αγώνες από το Europa League. H αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ μονοπωλεί το ενδιαφέρον. «Φωτιά» ο 8ος όμιλος, ενώ Ρόμα και Άρσεναλ στοχεύουν την πρωτιά.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Νίκη πάση θυσία

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχτεί ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Καραμπάγκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από δύο αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θέση του 7 ου ομίλου. Οι ήττες από την Φράιμπουργκ και τη Ναντ, έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του Μίτσελ, που δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι είναι κομβικά τα δύο παιχνίδια με τους Αζέρους, τα οποία θα κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό την εξέλιξη της ευρωπαϊκή τους πορεία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, διανύουν περίοδο εξαιρετικής «φόρμας» καθώς «τρέχουν» σερί τεσσάρων νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Κουρμπάν Κουρμπάνοφ στο διάστημα των τελευταίων είκοσι ημερών έχει σκοράρει 17 φορές και με ανεβασμένη την ψυχολογία θα προσπαθήσει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.Sportingbet – Build A Bet* στo Europa League!

Το πρόγραμμα της ημέρας

Σε δύο φάσεις θα διεξαχθούν οι αγώνες της 3 ης αγωνιστικής του Europa League, καθώς οι μισοί θα ξεκινήσουν στις 19:45 και οι υπόλοιποι στις 22:00. Από το πρώτο «γκρουπ», ο 8 ος όμιλος συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Μονακό υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη, με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς, και στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την αήττητη Φερεντσβάρος, με στόχο το πρώτο του «τρίποντο». Από το δεύτερο «γκρουπ» τα βλέμματα στρέφονται στο «Emirates» και στην «μάχη» της 1 ης θέση ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπόντο Γκλιμτ. Δύο από τα φαβορί της κατάκτησης του Europa League κοντράρονται στο «Οlimpico» της Ρώμης. Ρόμα και Μπέτις έχουν θέσει ψηλά τον πήχη στο Europa League και η αποψινή αναμέτρηση θ κρίνει πολλά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις