Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Τζόρβας κράτησε στο μηδέν τον ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Ο Τζόρβας κράτησε στο μηδέν τον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2013 16:57
Με τον Αλέξανδρο Τζόρβα να κατεβάζει… ρολά, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στην Τούμπα και βρίσκεται πλέον στο -8 από την κορυφή!

Γκέλα… ολκής για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 41’ λόγω της αποβολής του Μίνγκα για τον Απόλλωνα, είχε την απόλυτη υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο ο Αλέξανδρος Τζόρβας στο παιχνίδι της ζωής του, κράτησε όρθια την «ελαφρά ταξιαρχία» στην Τούμπα (0-0) και τους γηπεδούχους στο -8 από την κορυφή!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είχε τριάντα τελικές προσπάθειες, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Έλληνα γκολκίπερ ο οποίος με 15 συνολικά επεμβάσεις (!) κράτησε το μηδέν για τον Απόλλωνα ο οποίος «απέδρασε» με έναν «χρυσό» βαθμό από την Τούμπα.

Να σημειωθεί πως στο 90+5’ ο Νέτσιντ κατάφερε να σκοράρει, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Αθανασιάδη στον Κόρμπο, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονταν έντονα για την απόφαση.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Τζαβέλλας (72’ Νέτσιντ), Τζιόλης (59’ Κατσουράνης), Λάζαρ, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (59’ Βούκιτς), Αθανασιάδης

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος (21’ Χατζηζήσης), Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Μπάρκογλου (57’ Παπαζαχαρίας), Πετρόπουλος (76’ Τσιλιγκίρης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.