Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα

Σέριε Α: Επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2013 15:31
Με τον Ντέστρο να περνάει στο δεύτερο μέρος και να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ, η Ρόμα επικράτησε με 2-1 της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο», επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες και μείωσε ξανά στους τρεις τη διαφορά της από την κορυφή.

Σε ένα ωραίο παιχνίδι στο Ολίμπικο, η Ρόμα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Φιορεντίνα και διατηρήθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση, όμως οι «τζιαλορόσι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Μαικόν στο 7ο λεπτό. Ωστόσο οι «βιόλα» απάντησαν στο 29’, με τον Βάργκας να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, και αυτή που τελικά τα κατάφερε ήταν η Ρόμα, με τον Ντέστρο να περνάει αλλαγή στο δεύτερο μέρος και να αποδεικνύεται «χρυσή», καθώς πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στο 67’, χαρίζοντας τη νίκη για τους «τζιαλορόσι».

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά λόγω αποβολής του Μίραλεμ Πιάνιτς, ωστόσο η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, χάνοντας σημαντική στιγμή στο φινάλε του ματς με τον Ρόσι, καθώς Καστάν με εξαιρετικό τάκλιν έσωσε την Ρόμα, η οποία με τη νίκη της έφτασε τους 37 βαθμούς και βρίσκεται ξανά στο -3 από τη Γιουβέντους.

Στον πάγκο βρέθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Φραντσέσκο Τότι, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.