Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε τον Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε τον Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/9/2022 19:40
Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου 2-3 μήνες ανάγκασε τον Ολυμπιακό να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση τερματοφύλακα που θα πλαισιώσεις τους Τζολάκη και Κρίστινσον.

Ο Πασχαλάκης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι μετά από μία πενταετία όπου κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα και έως τώρα δεν είχε βρει κάποια ομάδα.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα και ήρθε σε συμφωνία μαζί του, με τον Έλληνα τερματοφύλακα ο οποίος μάλιστα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Europa League, με τον Ολυμπιακό να μπορεί να κάνει αντικατάσταση παίκτη λόγω του τραυματισμού του Βατσλίκ.

Ο Πασχαλάκης το πρωί της Πέμπτης (29/9) πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1989, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Έχει παίξει σε 148 αγώνες στη Super League και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, την οποία έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές.

Στο παρελθόν βρέθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ»





Photo Credits:www.olympiacos.org/

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.