Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Μεγάλη «ζημιά» με Βατσλίκ, κινείται άμεσα για τερματοφύλακα

Ολυμπιακός: Μεγάλη «ζημιά» με Βατσλίκ, κινείται άμεσα για τερματοφύλακα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/9/2022 01:51
Ο Τόμας Βατσλίκ θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού λόγω τραυματισμού στον ώμο και οι Πειραιώτες προτίθενται να αποκτήσουν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ή τον Όργιαν Νίλαντ.

Ο Τσέχος βασικός τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδας τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Nations League ανάμεσα στην Τσεχία και την Ελβετία.

Αμέσως υπήρξε ανησυχία στους «ερυθρόλευκους» καθώς αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, κάτι που αυτόματα σήμαινε ότι ταλαιπωρούταν από σοβαρό τραυματισμό.

Την Τετάρτη (28/9) επέστρεψε στην Ελλάδα και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, με τα αποτελέσματά της να μην είναι ευχάριστα.

Όπως έγινε γνωστό θα χρειαστεί περίπου δύο με τρεις μήνες για να αναρρώσει, κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα επιστρέψει στις αρχές του 2023, μετά τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ του Κατάρ.

Το μόνο θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ψαχνόταν για τερματοφύλακα και πριν το απρόοπτο με τον έμπειρο γκολκίπερ.

Στη λίστα των Πειραιωτών είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από μία πενταετία στον ΠΑΟΚ, αλλά και Νορβηγός διεθνής Όργιαν Νίλαντ ο οποίος επίσης κυκλοφορεί ελεύθερος μετά τη θητεία του στην αγγλική Ρέντιντ.

Το σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει μέχρι αύριο (30/9) τερματοφύλακα προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Βατσλίκ.

Υπενθυμίζεται ότι οι μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται την Παρασκευή (30/9), αλλά όποιος παίκτης αποκτηθεί, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ μέχρι το τέλος του 2022.

Επιπλέον ο Μίτσελ σκεφτόταν σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Τζολάκη στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο (2/10, 16.00) και πλέον η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη γι' αυτό το ματς αλλά και για το επόμενο με την Καραμπάγκ (6/10), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.