Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

To Wimbledon με ενισχυμένες αποδόσεις και live streaming*

To Wimbledon με ενισχυμένες αποδόσεις και live streaming*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/7/2022 13:16
Ο 3ος γύρος του Βρετανικού Grand Slam κορυφώνεται, με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Μία από αυτές θα δούμε στο κεντρικό κορτ, ανάμεσα σε Νικ Κύργιο και Στέφανο Τσιτσιπά (13:00). Ο Έλληνας τενίστας φιλοδοξεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αυστραλού, προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τελικό. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του την Πέμπτη, ξεπέρασε σε στρέιτ σετ (3-0) το εμπόδιο του Τζόρνταν Τόμσον και βελτιώνει συνεχώς την αγωνιστική του εικόνα.

Ο Κύργιος ξέχωρα από την ποιότητα που διαθέτει στο παιχνίδι του, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Μάλιστα, απόκλεισε με χαρακτηριστική ευκολία και τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς στον προηγούμενο γύρο (3-0). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε μεταξύ τους στις 15 Ιουνίου στη Γερμανία, ο Κύργιος επικράτησε με 2-1 σετ του Τσιτσιπά σ’ ένα ματς… θρίλερ.

Νικ Κύργιoς - Στέφανος Τσιτσιπάς 1:1.81 2:2.22


Στο ταμπλό των ανδρών, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση μεταξύ των Ράφα Ναδάλ (Νο.4) και Λορέντσο Σονέγκο (Νο.54). Ο Ισπανός τενίστας είναι το μεγάλο φαβορί, τίτλο που επιβεβαίωσε απέναντι σε Τσερούντουλο και Μπεράνκις τους οποίους κέρδισε με 3-1. Μάλιστα με αυτό τον τρόπο έφτασε το ρεκόρ του στο 16-0 σε major τουρνουά μέσα στο 2022.

Στόχος του «Matador» είναι να κατακτήσει την κορυφή στου Λονδίνο, κάτι που έχει πετύχει δύο φορές στο παρελθόν (πιο πρόσφατη το 2010). Ο Ιταλός τενίστας θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ναδάλ. Η άγνοια κινδύνου είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει και ενδεχομένως να του φανεί χρήσιμο απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

Λορέντσο Σονέγκο – Ραφαέλ Ναδάλ 1:5.20 2:1.18


Στις γυναίκες, η Ίγκα Σφιόντεκ καλείται απέναντι στην Αλίζ Κορνέ να αποδείξει ότι δικαίως φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων νικητριών. Η 21χρονη τενίστρια από την Πολωνία είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Αρχές Ιουνίου κατάκτησε το Roland Garros, ενώ στο Λονδίνο ξεπέρασε ήδη τα εμπόδια των Φετ και Πατινάμα. Η Κορνέ (Νο.37) υπερέχει στον τομέα της εμπειρίας, αλλά θα κληθεί να κάνει αγωνιστική υπέρβαση για να πάρει την πρόκριση.

Ίγκα Σβίατεκ - Αλίζ Κορνέ 1:1.18 2:5.20


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τους μεγάλους αγώνες και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες του Wimbledon όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ