Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στo Πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Sportingbet - Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στo Πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/7/2022 00:04
Δύο ντέρμπι «τραβούν» τα βλέμματα στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας! Για την 15η αγωνιστική η Φλουμινένσε υποδέχεται την Κορίνθιανς, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής, δεσπόζει το Παλμέιρας - Ατλέτικο Μινέιρο.

Build A Bet* στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Αμφότερες για τη νίκη!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τις κρατήσει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας, κοντράρονται απόψε στο «Μαρακάνα», Φλουμινένσε και Κορίνθιανς. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς στα τελευταία τέσσερα ματς μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα η οποία συγκαταλέγεται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Στον αντίποδα, η Κορίνθιανς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της κούρασης από τα συνεχόμενα ματς εντός και εκτός συνόρων. Η «τιμάο» προέρχεται από δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Σάο Πάολο για το Κύπελλο Βραζιλίας και Μπόκα Τζούνιορς για το Κόπα Λιμπερταδόρες και η επιστροφή στις νίκες είναι… μονόδρομος, αν θέλει να απειλεί την Παλμέιρας που βρίσκεται στην 1 η θέση της βαθμολογίας. Πέρσι, ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Μαρακανά», με την Κορίνθιανς να επικρατεί 1-0 στη «Νέο Κίμικα».

Κορυφαίο live στοίχημα στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Τα… φώτα στο Σάο Πάολο!

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει η πρωτοπόρος Παλμέιρας, που υποδέχεται στο Σάο Πάολο την έκπληξη του πρωταθλήματος, Ατλέτικο Παραναένσε. Το συγκρότημα του Αμπέλ Φερέιρα, που έχασε βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική στη Σάντα Καταρίνα με αντίπαλο την Αβάι, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη, η Παραναένσε εντυπωσιάζει με την πορεία της. Βρίσκεται στην 3 η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς πίσω από την Παλμέιρας, ενώ πριν τρεις ημέρες επικράτησε της Λιμπερτάδ με 2-1 για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο τους ήταν σε διπλή αναμέτρηση για λογαριασμό του Ρεκόπα Σουνταμερικάνα, με την «Βερντάο» να φτάνει στην κατάκτηση του.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις