Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Πρωτάθλημα Αργεντινής με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

bwin – Πρωτάθλημα Αργεντινής με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/7/2022 00:04
Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6 η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Αργεντινής. Πρώτη σέντρα στις 21:30 ώρα Ελλάδας. Συνέχεια στις αναμετρήσεις τα ξημερώματα της Κυριακής.

bwin – Προσφορά* με καθημερινά έπαθλα στα Virtual Sports!

Ψάχνουν βαθμολογική… ανάσα

Τίγκρε και Ταγιέρες βρίσκονται στα… χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Αργεντινής. Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει πολύτιμη βαθμολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην έδρα της πρώτης, με την Τίγκρε να παραμένει χωρίς νίκη από το «διπλό» στο γήπεδο της Ουνιόν Σάντα Φε την 1 η αγωνιστική!bwin Summer Park και η πιο μεγαλειώδης διαδρομή επάθλων* ξεκινάει εδώ!

Όλα για το «τρίποντο»

Στο Γοδόι Κρουζ του Μεντόσα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Κολόν Σάντα Φε. Η Γοδόι Κρουζ θέλει να «χτίσε» ένα αήττητο σερί. Προέρχεται από τη νίκη επί της Ντεφένσα και την ισοπαλία στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν. Κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε έχει στόχο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μόνο… σιγουριά δεν βγάζουν στο παιχνίδι τους, με δύο ήττες στα ισάριθμα ματς που προηγήθηκαν για το πρωτάθλημα.

bwin– Μοναδικά έπαθλα* στο Check Point!

Ανεβαίνει η Βελέζ

Μία νίκη και μία ισοπαλία πέτυχε στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε για τοΠρωτάθλημα
Αργεντινής η Βελέζ Σάρσφιλντ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι παίρνει τα… πάνω της. Τα ξημερώματα παίζει εντός έδρας με την Ατλέτικο Τουκουμάν, την οποία εφόσον κερδίσει θα την προσπεράσει και στον βαθμολογικό πίνακα. Τρία ματς συμπλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι χωρίς επιτυχία. Δύο ισοπαλίες για το Πρωτάθλημα Αργεντινής και το Copa Liberadores. Έτσι λοιπόν η νίκη για την Ατλέτικο Τουκουμάν μοιάζει με… μονόδρομο, ειδικά αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις