Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πεντάρα» πρόκρισης για Γιουνάιτεντ, «τεσσάρα» η Σαχτάρ (1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Πεντάρα» πρόκρισης για Γιουνάιτεντ, «τεσσάρα» η Σαχτάρ (1ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2013 01:09
Μαγική εμφάνιση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία διέλυσε με 5-0 τη Λεβερκούζεν μέσα στη Γερμανία, «σφράγισε» την πρόκριση και θα παίξει για την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της κόντρα στη Σαχτάρ που επικράτησε με 4-0 της Σοσιεδάδ!

Ασπιρίνες θα χρειαστούν οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν για να συνέλθουν από το σοκ που τους προκάλεσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» με τρομερή εμφάνιση σκόρπισαν με 5-0 τους Γερμανούς και εξασφάλισαν την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 22ο λεπτό ο Βαλέντσια ο οποίος έδωσε τον προβάδισμα στην ομάδα του έπειτα από σέντρα-«διαβήτη» του Ρούνει.

Λίγα λεπτά αργότερα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Άγγλου άσου, έγινε το 2-0, με τον Σπάχιτς να στέλνει στο 30’ με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμα τρία γκολ, με τους Έβανς στο 65’, Σμόλινγκ στο 77’, ενώ ο Νάνι στο 88’ έπειτα από ασίστ του Γκίγκς, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Γιουνάιτεντ, γράφοντας το τελικό 5-0 στον πίνακα του σκορ.

Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 11 βαθμούς και θα καλείται να μην χάσει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σαχτάρ στο «Όλντ Τράφορντ» για να πάρει την πρωτιά.

Από την άλλη, στο κόλπο πρόκρισης παραμένει η Λεβερκούζεν που έμεινε στους 7 και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στην Ισπανία την αδιάφορη Σοσιεδάδ.

«Τεσσάρα» για Σαχτάρ


Τσάμπιονς Λιγκ: «Πεντάρα» πρόκρισης για Γιουνάιτεντ, «τεσσάρα» η Σαχτάρ (1ος όμιλος)
Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» έκανε η Σαχτάρ η οποία επικράτησε με 4-0 της Σοσιεδάδ στο Ντόνετσκ, έφτασε τους 8 βαθμούς όμως δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση.

Οι Ουκρανοί είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ντάγκλας Κόστα ο οποίος με δύο γκολ (68’, 87’) και μία ασίστ «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Λουίς Αντριάνο στο 37’, ενώ ο Άλεξ Τεξέιρα έκανε το 2-0 στο 48’.

Έτσι, η Σαχτάρ θα κυνηγήσει τη νίκη στο «Όλντ Τράφορντ» την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς εάν γνωρίσει την ήττα και στο άλλο παιχνίδι η Λεβερκούζεν δεν ηττηθεί από την Σοσιεδάδ, τότε η γερμανική ομάδα θα τερματίσει δεύτερη και θα πάρει τη θέση της στους «16» του θεσμού.

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 11 (11-3)

2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 8 (7-5)

3. Λεβερκούζεν 7 (8-10)

4. Σοσιεδάδ 1 (1-9)

Η τελευταία αγωνιστική:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Σοσιεδάδ – Λεβερκούζεν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.