Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ενδιαφέρον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για Μορένο»

«Ενδιαφέρον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για Μορένο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2013 17:50
Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Σεβίλλη, Αλμπέρτο Μορένο ο οποίος έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην Εθνική Ισπανίας.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κινηθεί στην μεταγραφική αγορά για την αγορά αριστερού μπακ και δεν είναι απίθανο να στραφεί στην περίπτωση του Αλμπέρτο Μορένο.

Πρόκειται για τον 21χρονο αριστερό οπισθοφύλακα της Σεβίλλη που πραγματοποιεί καλή σεζόν στην Ισπανία και τον Οκτώβριο έκανε ντεμπούτο ως βασικός στην Εθνική Ισπανίας.

Μάλιστα γίνεται λόγος πως άνθρωποι των πρωταθλητών Αγγλίας παρακολουθούν από την αρχή της σεζόν τον Ισπανό μπακ, αν και πρώτος στόχος για τον Ντέιβιντ Μόγιες παραμένει ο Φάμπιο Κοεντράο ο οποίος βρέθηκε μια «ανάσα» από το να μετακομίσει στο Μάντσεστερ το καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μορένο φέρεται να απασχολεί και την Τσέλσι, καθώς οι Λονδρέζοι αναζητούν τον διάδοχο του Άσλι Κόουλ ο οποίος διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του και δεν είναι σε θέση να αγωνίζεται βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας.

Παρόλα αυτά η τιμή του Μορένο είναι «τσουχτερή» καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης του αγγίζει τα 25 εκατ. λίρες!

Στη λίστα της Τσέλσι βρίσκεται και ο 18χρονος μπακ της Σαουθάμπτον, Λουκ Σό ωστόσο η αγγλική ομάδα δεν σκοπεύει να τον πουλήσει για λιγότερα από 30 εκατ. λίρες!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.