Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ για είκοσι ημέρες ο Μήτρογλου!

Νοκ άουτ για είκοσι ημέρες ο Μήτρογλου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2013 00:49
Εκτός αγνωστικών χώρων για 20 ημέρες θα μείνει ο Κώστας Μήτρογλου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Παρί.

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία απέναντι στην Παρί, χάνοντας τον βαθμό στο 90’ (2-1), αλλά όπως όλα δείχνουν χάνει και τον Κώστα Μήτρογλου!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας φορ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Ωστόσο ο άσος των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική με την επιστροφή της ομάδας από το Παρίσι ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει από την ενεργό δράση.

Βέβαια εφόσον οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, τότε ο Έλληνας φορ δεν θα μπορέσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ματς με την Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκη» το οποίο θα κρίνει την πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.