Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης με 1000+ αγορές και 0% γκανιότα*

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης με 1000+ αγορές και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2022 02:33
Tο βράδυ του Σαββάτου (22:00) o ποδοσφαιρικός πλανήτης θα χωριστεί στα δύο. Στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να διεκδικήσουν το πιο διάσημο Κύπελλο σε συλλογικό επίπεδο, στον τελικό του Champions League.

Η Λίβερπουλ θέλει να ντύσει την «Πόλη του Φωτός» στα κόκκινα και να ανέβει για 7η φορά στην ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης. Παράλληλα, ο πρωτομάστορας των Reds, Γιούργκεν Κλοπ, φιλοδοξεί, μετά το 2019, να οδηγήσει την ομάδα του εκ νέου στην κούπα και να προσθέσει στη δική του προσωπική συλλογή το 2ο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλογη δίψα έχει και ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ στη φετινή διοργάνωση, Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος με 8 γκολ και 2 ασίστ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θέλει όχι μόνο γευτεί το χρυσάφι, αλλά να πάρει και μια άτυπη εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2018 στο Κίεβο από τους Μαδριλένους.

Υπενθυμίζουμε ότι τότε ο Σαλάχ τέθηκε νοκ άουτ από το 30ό λεπτό, σε μονομαχία με τον Σέρχιο Ράμος, και στη συνέχεια η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-1, σε έναν τελικό που στιγματίστηκε από τα λάθη του τερματοφύλακα Κάριους. Το δικό του όνειρο στο Παρίσι θα ζήσει και ο Κώστας Τσιμίκας. Ο 26χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας που κατακτά το Champions League!

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 1:2.12 X:3.80 2:3.70

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέτος δημιούργησε το δικό της παραμύθι και έφτασε στο Παρίσι με επικές προκρίσεις απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Η «βασίλισσα» μοιάζει αποφασισμένη να φορέσει το στέμμα για 14η φορά στην ιστορία της, ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά θέλει και στον τελικό να αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο.

Ο Γάλλος φορ με 15 γκολ και 2 ασίστ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης και στη φάση των νοκ-άουτ σκόραρε 10 τέρματα οδηγώντας τους Blancos στον 17o τελικό της ιστορίας τους.

Πάντως, το Παρίσι ξυπνά και άσχημες μνήμες για τη Ρεάλ, αφού το 1981 ηττήθηκε εκεί από τη Λίβερπουλ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με σκορ 1-0. Στη συνέχεια οι Merengues απάντησαν με 7 σερί κερδισμένους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ!

Το μεγάλο ματς στο Παρίσι, εξάλλου, αποτελεί προσωπικό στοίχημα και για τον τεχνικό της Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι έγινε ήδη ο πρώτος προπονητής που έφτασε σε 5ο τελικό Champions League και έχει την ευκαιρία να γίνει ο μοναδικός με τέσσερις κατακτήσεις, μετά τα δύο τρόπαια με τη Μίλαν (2003, 2007) και το ένα με τη Ρεάλ (2014).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τους μεγάλους αγώνες και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Ο τελικός του Champions League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.