Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Σούπερ Prematch Προσφορά* στο Champions League!

bwin – Σούπερ Prematch Προσφορά* στο Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2022 00:04
Το «Stade de France» είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις δύο κορυφαίες ομάδες του Champions League, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22! Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν την κορυφή του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου απόψε στο Παρίσι.

Magic Box στη bwin! Έπαθλα* και €1.000 Μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η… τρίτη φορά

Ο τελικός της γαλλικής πρωτεύουσας θ’ αποτελέσει τον τρίτο αγώνα των δύο ομάδων στο φινάλε της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είτε μιλάμε για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, είτε για το Champions League. Το 1981 αυτή που πανηγύρισε ήταν η Λίβερπουλ, όταν και επικράτησε 1-0. Στο δεύτερο «ραντεβού» όμως η «βασίλισσα» ήταν εκείνη που στο Κίεβο το 2018 κατέκτησε το Champions League.Το… double score της Ρεάλ και η Λίβερπουλ

Μία κατηγορία μόνη της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με τις κατακτήσεις του Champions League. Οι «μπλάνκος» απόψε «κυνηγούν» την 14 η κατάκτηση και αν το πετύχουν θα έχουν τα διπλάσια τρόπαια από την δεύτερη στην σχετική λίστα Μίλαν! Η Λίβερπουλ με τη σειρά της εφόσον καθίσει στον… θρόνο του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου θα προσθέσει στην τροπαιοθήκη της το έβδομο ευρωπαϊκό ισοφαρίζοντας έτσι τους «ροσονέρι».

Επιστροφή* στοιχήματος στο Champions League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κλοπ vs Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί τον… Κρυπτονίτη του! Ο Γερμανός αντιμετώπισε εννέα φορές τη «βασίλισσα» στο Champions League, περισσότερες από οποιαδήποτε αντίπαλο του στη διοργάνωση. Μετρά 4 ήττες, 2 ισοπαλίες και μόλις 3 νίκες. Αυτό αποτελεί την χειρότερη επίδοση του Κλοπ κόντρα σε ομάδες που αντιμετώπισε τουλάχιστον τρεις φορές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, με ποσοστό νικών στο 33%!

Με το bwin Summer Park σε άλλο επίπεδο με τα έπαθλα* να διαδέχονται το ένα το άλλο! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις