Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Build A Bet* στο Champions League!

Sportingbet – Build A Bet* στο Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2022 00:04
Η αυλαία της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε επίπεδο ευρωπαϊκών συλλόγων πέφτει απόψε. Η ώρα του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε, με τις δύο ομάδες να δηλώνουν πανέτοιμες να προσθέσουν ακόμα ένα κύπελλο στην τροπαιοθήκη τους.

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

19 Ευρωπαϊκά στο… Παρίσι

Η μεγάλη βραδιά του Champions League έφτασε. Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα λύσουν τις… διαφορές τους στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού. Οι «κόκκινοι» διεκδικούν το 7 ο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη και οι Μαδριλένοι, το 14 ο ! Tελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο τους σε τελικό ήταν τον Μάιο 2018. Τότε, η «βασίλισσα» με πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ επικράτησε 3-1 της Λίβερπουλ και σήκωσε στον ουρανό Κιέβου το 14 ο τρόπαιο στην ιστορία της. Tην αμέσως επόμενη χρονιά οι «κόκκινοι» βρέθηκαν ξανά στον τελικό και αυτή τη φορά κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο επικρατώντας με 2-0 της Τότεναμ.Έτσι έφτασαν στον τελικό

Η πορεία τους έως εδώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Η Λίβερπουλ τερμάτισε αήττητη στους ομίλους με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Απέκλεισε την Ίντερ στη φάση των «16» κι έβγαλε εκτός την Μπενφίκα στους «8». Πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό σχετικά εύκολα, καθώς δεν συνάντησε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Από την άλλη μπορεί να μην θεωρούταν το… ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο έδειξε πως το Champions League είναι η «διοργάνωση» της!

Στους ομίλους ηττήθηκε μια φορά, περνώντας πρώτη μπροστά από την Ίντερ, με το δικό της γκρουπ να είναι στα… μέτρα της. Η συνέχεια όμως θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένας μικρός… άθλος. Τρεις προκρίσεις και μάλιστα όλες με ανατροπή! Στους «16» άφησε εκτός την Παρί Σεν Ζερμέν, στα προημιτελικά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι και στα ημιτελικά την Μάντσεστερ Σίτι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις