Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Ιωαννίδης και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα του τελικού

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Ιωαννίδης και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα του τελικού

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/5/2022 15:46
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (18/5) κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον τελικό Κυπέλλου του προσεχούς Σαββάτου (21/5, 20.00) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε αρχίσει να «πονοκεφαλιάζει» για τη θέση του βασικού επιθετικού στον αγώνα με το «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς ο Καρλίτος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στο ρόλο του μοναδικού προωθημένου ειδικά σε αγώνες με αντιπάλους υψηλού επιπέδου.

Με βάση το αρχικό πλάνο του Σέρβου προπονητή, ο επικρατέστερος για να έπαιρνε φανέλα βασικού ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός γι' αυτόν το λόγο ξεκίνησε από τον πάγκο και πέρασε στο γήπεδο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα της Τούμπας. Στο σύντομο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε πάντως κατόρθωσε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής και να αποβληθεί.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δημιούργησε έντονο προβληματισμό στο «πράσινο στρατόπεδο», καθώς πλέον ο έμπειρος φορ δεν θα είναι διαθέσιμος, μια και θα εκτίσει την ποινή του για την ακατανόητη αποβολή του.

Την Τετάρτη (18/5) όμως υπήρξαν ευχάριστα νέα, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης κι όλα δείχνουν ότι θα είναι σε θέση να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού». Άλλωστε τους τελευταίους μήνες αποτελεί τη σταθερή επιλογή του κόουτς Γιοβάνοβιτς και την πιο αξιόπιστη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Σε συνδυασμό λοιπόν με την απόφαση του έμπειρου τεχνικού να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι της Τούμπας, καταλαβαίνει κάποιος ότι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στον τελικό Κυπέλλου με την πιο δυνατή του ενδεκάδα η οποία θα είναι και «φρέσκια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.