Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Έγινε έφεση για την αδειοδότηση του, μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης!

Άρης: Έγινε έφεση για την αδειοδότηση του, μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/5/2022 15:42
Ο προϊστάμενος αδειοδότησης της ΕΠΟ κατέθεσε έφεση για την άδεια του Άρη με αφορμή του εξώδικου που απέστειλε ο Βόλος και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πριν την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League Interwetten η ΕΠΟ είχε ανακοινώσεις τις δέκα ομάδες του πρωταθλήματος οι οποίες και πήραν άδεια συμμετοχής για τις διοργανώσεις της UEFA και αυτές είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία. Από την άλλη μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις πήραν άδεια ο Απόλλων Σμύρνης, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ιωνικός και ο Ατρόμητος.

Ωστόσο ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης έδωσε αρνητική εισήγηση για την άδεια του Άρη λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Η ΠΑΕ Βόλος με εξώδικο της στην ΕΠΟ έκανε λόγο για παράτυπη εισήγηση, η ΑΕΚ που έχει έννομο συμφέρον από την υπόθεση δεν κατέθεσε ένσταση αλλά ο Σαράκης κατέθεσε την έφεση μέσα στο διάστημα των τριών ημερολογιακών ημερών όπως προβλεπόταν.

Πλέον τη λύση θα δώσει το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ το οποίο αν κάνει δεκτή την έφεση τότε ο Άρης θα χάσει το ευρωπαϊκό του εισιτήριο και τη θέση του θα πάρει η ΑΕΚ.

Βέβαια η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην UEFA προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.