Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Γκούντισον Παρκ»

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Γκούντισον Παρκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2013 16:45
Έβερτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο ντέρμπι του Μέρσεσάιντ, με τους «κόκκινους» να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα μέσα στο «Γκούντισον Παρκ», την Έβερτον να γυρίσει το σκορ με δύο τέρματα του Λουκάκου, και τον Στάριτζ να γλιτώνει την ήττα για την ομάδα του στο 89!

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, Έβερτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στη μεγάλη μονομαχία του Μέρσεϊσαϊντ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά από τα πρώτα λεπτά, καθώς η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Κουτίνιο, «παγώνοντας» το «Γκούντισον Παρκ». Ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα από την Έβερτον, με τον Κέβιν Μιραλάς να ισοφαρίζει με προβολή στο 8ο λεπτό σε 1-1.

Το γκολ των γηπεδούχων δεν πτόησε τη Λίβερπουλ, η οποία με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Σουάρες στο 19’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με το 2-1.

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Γκούντισον Παρκ»
Στην επανάληψη, η Έβερτον πίεσε ασφυχτικά την Λίβερπουλ ώστε να φτάσει στις ισοφάριση, και έχασε δύο μοναδικές στιγμές, με τον Μινιολέ να σταματάει σε τετ-α-τετ τους Ντεουλοφέου και Λουκακού.

Ωστόσο ο δεύτερος έπειτα από φάση διαρκείας στο 72’ κατάφερε τελικά να κερδίσει τον συμπατριώτη του, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με κοντινό πλασέ.

Μάλιστα ο ίδιος στο 81’ με φοβερή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, σκόραρε για δεύτερη φορά, ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Το γκολ ανάγκασε τη Λίβερπουλ να βγει μπροστά, και μετά από μια μεγάλη ευκαιρία του Σουάρες, εν τέλει ο Στάριτζ που μπήκε ως αλλαγή στο 79’, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89’ σε 3-3, χάρη σε εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στίβεν Τζέραρντ.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, το οποίο έφερε τη Λίβερπουλ στους 25 βαθμούς και προσωρινά στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ από την άλλη η Έβερτον έφτασε τους 21 και «έπιασε» την Τσέλσι στην 4η θέση.

Να σημειωθεί πως ο Κέβιν Μιραλάς γλίτωσε την απευθείας κόκκινη στο 34ο λεπτό για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Λουίς Σουάρες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Έβερτον: Χάουαρντ, Κόλεμαν, Μπέινς (50’ Ντεουλοφέου), Μπάρι, Γιαγκέλκα, Ντιστέιν, Μιραλάς (88’ Όσμαν), ΜακΚάρθι, Λουκάκου, Μπάρκλεϊ, Πίεναρ (83’ Στόουνς).

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν, Λούκας (79’ Στάριτζ), Σκρτελ, Άγκερ, Τζέραρντ, Άλεν (68’ Μόουζες), Σουάρες, Χέντερσον, Κουτίνιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.