Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη

Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/4/2022 11:28
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Άλλη μία εβδομάδα που πέρασε χωρίς να φτάσω το μαγικό «21». Πάλι ήμουν εντός στόχου ως το τελευταίο παιχνίδι, έψαχνα δύο γκολ στην αναμέτρηση της Χόφενχαϊμ με την Γκρόιτερ Φιρτ αλλά η λευκή ισοπαλία με κράτησε στα 19.

Μπαίνουμε πλέον στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του διαγωνισμού και ίσως ήρθε η ώρα να «σπάσει» το ρόδι. Θα ξεκινήσω από το Σάββατο το μεσημέρι και το παιχνίδι ανάμεσα στην Βενέτσια και την Αταλάντα για την Σέριε Α΄.

Λίγο αργότερα η Άιντραχτ υποδέχεται στη Φρανκφούρτη τη Χόφενχαϊμ και αυτή τη φορά ελπίζουμε να δούμε τέρματα. Περνάω έπειτα στην Πρέμιερ Λιγκ και στην αναμέτρηση αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γούτφορντ με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να είναι το ακλόνητο φαβορί.

Η Ναϊμέγκεν υποδέχεται το Σάββατο το απόγευμα τον Άγιαξ με τον προπονητή Τεν Χάαγκ να είναι στο προσκήνιο καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Μπουντεσλίγκα βέβαια έχουμε και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ και θα είναι η 6η μου επιλογή ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα πάω για άλλη μία φορά με την Παρί Σεν Ζερμέν που φιλοξενεί τη Λανς.

Τέλος θα κλείσω με το μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται στη Λα Λίγκα αυτό το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Golden 21: Η 7αδα του Θάνου Τσαλουχίδη

Βενέτσια-Αταλάντα
Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χόφενχαϊμ
Ναϊμέγκεν-Άγιαξ
Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ
Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς
Μπαρτσελόνα-Ράγιο Βαγιεκάνο


Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».