Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0: Φιλική νίκη και ηχηρό «ΟΧΙ» στον πόλεμο (videos)

Ολυμπιακός - Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0: Φιλική νίκη και ηχηρό «ΟΧΙ» στον πόλεμο (videos)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/4/2022 22:58
O Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Σαχτάρ Ντόνεστκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με το αποτέλεσμα να είναι το τελευταίο που είχε σημασία.

Με κεντρικό σύνθημα «Να σταματήσει ο πόλεμος, ποδόσφαιρο για την ειρήνη» και παρουσία του υπουργού Εξρωτερικών, Νίκου Δένδια, διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση στο Φάληρο, μετα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ των Ουκρανών προσφύγων που βιώνουν τις συνέπειες της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας.



Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στις ενδεκάδες τους, αφού οι δύο προπονητές προχώρησαν σε διάφορους πειραματισμούς. Το γκολ του Τικίνιο στο 22' ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό προκειμένου να πάρει τη νίκη, σε ένα ματς που ξεχώρισαν οι Φορτούνης, Σισέ, Κρίστινσον και Λόπες από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ανησυχία προκάλεσε η αποχώρηση του Μπουχαλάκη με ενοχλήσεις στο 28' (στη θέση του πέρασε ο Μ.Καμαρά) και πλέον αναμένεται η γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου.

Από εκεί και πέρα και η Σαχτάρ είχε τις στιγμές της, με κυριότερες αυτές του Μούντρικ στο δεύτερο μέρος, όπου στη μία βρήκε έτοιμο τον Κρίστινσον και στην άλλη αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας τη μπάλ άουτ, με το σκορ τελικά να μην αλλάζει ως το τέλος.


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (90’ Καραργύρης) - Βρουσάι (46’ Λαλά), Μανωλάς (46’ Παπασταθόπουλος), Παπαδόπουλος (46’ Ο. Μπα), Ρέαμπτσιουκ (46’ Σισέ) - Μπουχαλάκης (28’ Α. Καμαρά), Κούντε (Μ. Καμαρά) - Βαλμπουενά (46’ Ονιεκουρού), Μασούρας (46’ Λόπες), Φορτούνης (46’ Καρβάλιο) - Τικίνιο.

Σαχτάρ (Μικέλε Καβάλι): Τρούμπιν, Κονόπλια (24' λ. τρ. Στάσιουκ), Στεπανένκο, Μούντρικ, Μπόριατσουκ (67' Καπίνους), Μπουλέζα (46' Ντραμπάγιεβ), Μιζνιόφ (86' Τσεκ), Μπόνταρ, Τοπάλοβ, Μπονταρένκο (77' Κρίσκιβ), Ματβιένκο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.