Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιταλία: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μαντσίνι παρά τον αποκλεισμό

Ιταλία: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Μαντσίνι παρά τον αποκλεισμό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/3/2022 15:36
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της Εθνικής Ιταλίας, παρά τον αποκλεισμό από τη Βόρεια Μακεδονία στα πλέι οφ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο 57χρονος τεχνικός έκανε σκέψεις ακόμα και για παραίτηση, μετά την απρόσμενη ήττα στο Παλέρμο από τη Βόρεια Μακεδονία, παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, θα παραμείνει στο πόστο του, έχοντας άλλωστε συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γκαμπριέλε Γκραβίνα, δεν εξετάζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Μαντσίνι.

Εξάλλου τον περασμένο Ιούλιο ο έμπειρος κόουτς οδήγησε τους «ατζούρι» ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Η «προσγείωση» πάντως ήταν απότομη, καθώς μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία, οι Ιταλοί απογοητεύουν πλήρως στα Μουντιάλ.

Το 2010 στη Νότια Αφρική και το 2014 στη Βραζιλία, έδωσαν το «παρών» αλλά αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων.

Πλέον όμως έχει χειροτερέψει η κατάσταση, καθώς δεν εξασφάλισαν καν την πρόκρισή τους στη Ρωσία το 2018 και στο Κατάρ το 2022.

Ο Μαντσίνι πάντως πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει το έργο του, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική στο επόμενο Euro και στη συνέχεια να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2026 που θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.