Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: «Σπάσαμε» τα δοκάρια

Golden 21: «Σπάσαμε» τα δοκάρια

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/3/2022 14:51
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.Οι συντάκτες του Agones.gr -όπως και πολλές χιλιάδες ακόμα- έδωσαν κι εκείνοι τα προγνωστικά τους, φτάνοντας πιο κοντά από ποτέ στο «μαγικό» 21, αλλά μένοντας με τη γλυκόπικρη γεύση ενός ακόμα «δοκαριού».

Ο Δημήτρης Ρήγας προσπάθησε και πλησίασε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν, δίχως όμως να πανηγυρίσει τελικά, καθώς η προσπάθειά του βρήκε «δοκάρι». Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια που διεξήχθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή είχαν σημειωθεί όλα κι όλα 8 γκολ κι έμοιαζε σχεδόν απίθανο να «γυρίσει» η κατάσταση. Τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν στο φιλικό αγώνα της Ιρλανδίας με το Βέλγιο αναπτέρωσαν τις ελπίδες του φτάνοντας στα 12. Αν και περίμενε πολλά γκολ από τους Γερμανούς στο ματς με το Ισραήλ, τελικά τα περισσότερα μπήκαν στη φιλική αναμέτρηση της Ολλανδίας με τη Δανία, στην επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν. Τελικά έφτασε στα 20 γκολ και το πολυπόθητο 21ο δεν μπήκε ποτέ. Η προσφορά* όμως του Pamestoixima τον περιμένει!

Από την πλευρά του ο Θάνος Τσαλουχίδης μέχρι το 83ο λεπτό του τελευταίου ματς που είχε επιλέξει, βρισκόταν «αγκαλιά» με τα 21 γκολ και το έπαθλο! Τελικά όμως η μοίρα δεν του έκανε το χατίρι στο ματς του Καναδά με την Τζαμάικα. Αν και όλα είχαν κριθεί καθώς το σκορ ήταν 2-0, οι «κόκκινοι» σκόραραν για τρίτη φορά με τον Χόιλετ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 89’, ένα αυτογκόλ του Μαριάπα του στέρησε έστω τη χαρά της προσφοράς*, καθώς σημειώθηκαν τελικά 23 γκολ στα επτά παιχνίδια που είχε ξεχωρίσει. Κι εκείνος είχε «απογειωθεί» το Σάββατο, μετά τα 12 γκολ που μπήκαν στους αγώνες της Γερμανίας με το Ισραήλ, της Ολλανδίας με τη Δανία και του Βελγίου με την Ιρλανδία, αλλά στο φινάλε δεν χαμογέλασε.

Πλέον ανανεώνουμε το... ραντεβού μας με το Golden 21 για την προσεχή Παρασκευή (1/4), όταν οι συντάκτες μας θα δώσουν εκ νέου τις προβλέψεις τους -που θα αφορούν τα εγχώρια πρωταθλήματα- ελπίζοντας ότι θα πανηγυρίσουν όπου κι αν βρίσκονται το 21ο γκολ που θα σημειωθεί στα επτά παιχνίδια που θα έχουν προτείνει!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».