Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαντσίνι: «Από τη χαρά στην απογοήτευση, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Μαντσίνι: «Από τη χαρά στην απογοήτευση, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/3/2022 17:36
Σοκαρισμένη παραμένει ολόκληρη η Ιταλία μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στα Social Media.

Ο έμπειρος τεχνικός πέρσι το καλοκαίρι οδήγησε τους «ατζούρι» στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το Euro, όμως μερικούς μήνες αργότερα, οι γείτονες αποκλείστηκαν για δεύτερη διαδοχική φορά από την τελική φάση ενός Μουντιάλ και τα πάντα είναι στον «αέρα».

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Μαντσίνι εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί -αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στο μήνυμά του-, με το συμβόλαιό του πάντως να εκπνέει το 2026 και την ιταλική ομοσπονδία να επιθυμεί την παραμονή του στο τιμόνι» των πρωταθλητών Ευρώπης.

Στο μήνυμά του πάντως ήταν αινιγματικός.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Μερικές φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μια αδίστακτη μεταφορά της ζωής.

Το περασμένο καλοκαίρι ήμασταν στην κορυφή της Ευρώπης αφού ολοκληρώσαμε ένα από τα πιο όμορφα κατορθώματα στην ιστορία της εθνικής ομάδας. Πριν λίγες ώρες ξυπνήσαμε σε ένα από τα πιο δραματικά σημεία.

Έχουμε περάσει από την απόλυτη χαρά στην παντελή απογοήτευση.

Είναι πραγματικά δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς, αλλά και η αποδοχή των ήττων στη ζωή είναι μέρος μιας υγιούς πορείας, ανθρώπινης και αθλητικής ανάπτυξης.

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναλογιστούμε και να κατανοήσουμε ξεκάθαρα. Η μόνη σωστή κίνηση τώρα είναι να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να εργαστούμε για το μέλλον.

Ευχαριστώ το κοινό στο Παλέρμο για τη ζεστασιά και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που πάντα μας μετέδιδαν ενθουσιασμό και στοργή.


Δείτε την ανάρτηση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.