Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: «Τσέκαρε» το εισιτήριο για Βραζιλία η Ελλάδα!

Προκριματικά Μουντιάλ: «Τσέκαρε» το εισιτήριο για Βραζιλία η Ελλάδα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2013 23:01
Η Ελλάδα πάει σε Μουντιάλ για τρίτη φορά στην ιστορία της! Με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει ξανά δίχτυα κόντρα στους Ρουμάνους, η Εθνική ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Βουκουρέστι και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη», «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας!

Για τρίτη φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη, η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ!

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ρουμανία, και σε συνδυασμό με το 3-1 του Φαλήρου, «σφράγισε» την πρόκριση για τα γήπεδα της Βραζιλίας, πετώντας εκτός τους Ρουμάνους!

Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Κώστας Μήτρογλου έπειτα από τρομερή ασίστ του Καραγκούνη, και παρά το απίστευτο αυτογκόλ που πέτυχε στο 55’ ο Τοροσίδης σε συνδυασμό με τον Χολέμπας, η Εθνική άντεξε την πίεση και πανηγύρισε την πρόκριση στο φινάλε!

Το ματς:

Προκριματικά Μουντιάλ: «Τσέκαρε» το εισιτήριο για Βραζιλία η Ελλάδα!
Οι Έλληνες διεθνείς έπαιξαν όπως έπρεπε στο πρώτο μέρος, αφήνοντας χώρο στους Ρουμάνους οι οποίοι παρότι πίεζαν, δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά τον Ορέστη Καρνέζη.

Έτσι, στο 23’ ύστερα από κόντρα, ο Καραγκούνης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Μήτρογλου και αυτός «πάγωσε» το Βουκουρέστι, «γράφοντας» το 1-0.

Στη συνέχεια, η Εθνική έλεγχε πλήρως τον αγώνα, με την Ρουμανία να έδειχνε αποσυντονισμένη μετά το γκολ, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κυλήσει ήρεμα για τους Έλληνες διεθνείς.

Στην επανάληψη, οι Ρουμάνοι μπήκαν ξανά δυνατά και στο 55’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με έναν απίστευτο τρόπο, καθώς Τοροσίδης και Χολέμπας, σε προσπάθεια να διώξουν, έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη για το 1-1!

Η ισοφάριση, έδωσε ελπίδες για ανατροπή στους γηπεδούχους, οι οποίοι πίεσαν ασφυχτικά στα υπόλοιπα λεπτά για ένα δεύτερο γκολ (ήθελαν τρία για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση), ωστόσο πλην ενός σουτ του Χομπάν στο 62’, η Ελληνική ομάδα δεν ανησύχησε σε καμία στιγμή, και το τελικό σφύριγμα της επέτρεψε να πανηγυρίσει την πρόκριση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ρουμανία (Βίκτορ Πιτσούρκα): Ταραρουσάνου, Μάτσελ, Ρατ (26’ Λατοβλέβιτσι), Κίρικες, Γκοϊάν, Χόμπαν, Τανάσε, Στάνκου (86’ Γκρόζαβ), Τόρζε (56’ Νικουλάε), Μαξίμ, Μαρικά.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (73’ λ.τ. Βύντρα), Παπασταθόπουλος, Σιόβας (80’ λ.τ. Μανωλάς), Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης (73’ Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.

Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.