Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκες για Αργεντινή και Ποστέκογλου

Νίκες για Αργεντινή και Ποστέκογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2013 15:07
Με δύο γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο, η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 της Βοσνίας σε φιλική αναμέτρηση, ενώ από την άλλη η Αυστραλία με τον Άγγελο Ποστέκογλου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο νίκησε με 1-0 την Κόστα Ρίκα του Τζόελ Κάμπελ.

Μετά την ισοπαλία της κόντρα στο Εκουαδόρ (0-0), η Αργεντινή επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Βοσνίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις ΗΠΑ.

Μεγάλο πρωταγωνιστής ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο ο οποίος με δύο γκολ στο 40’και στο 66’ χάρισε τη νίκη για την «αλμπισελέστε».

Αντίθετα, ο συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Σίτι, Έντιν Τζέκο, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα η Βοσνία να ηττηθεί για πρώτη φορά μετά την εντός έδρας ήττα της με 1-0 στις 6/9 από τη Σλοβακία στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Ποστέκογλου κέρδισε τον Κάμπελ


Νίκες για Αργεντινή και Ποστέκογλου
Από την άλλη, η Αυστραλία με τον Άγγελο Ποστέκογλου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, νίκησε με 1-0 την Κόστα Ρίκα του Τζόελ Κάμπελ.

Σκόρερ για τα «καγκουρό» ήταν ο Τιμ Κέιχιλ ο οποίος με κεφαλιά στο 69ο λεπτό, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες.

Γα τους ηττημένους, βασικός ήταν ο άσος του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 78ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.