Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ρώτησε για Μήτρογλου η Ίντερ»

«Ρώτησε για Μήτρογλου η Ίντερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2013 18:18
Αρκετά «ζεστό» φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, οι «νερατζούρι» ρώτησαν το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Έλληνα άσο για να μάθουν λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του παίκτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Europa Calcio», το οποίο έχουν αναμεταδώσει αρκετές ιταλικές ιστοσελίδες, ο Μήτρογλου είναι ο πρώτος στόχος στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ, η οποία μάλιστα ζήτησε πληροφορίες από το γραφείο «Sports Connection» που εκπροσωπεί τον παίκτη για να μάθει εάν ισχύει η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η ιταλική ομάδα φέρεται πως ρώτησαν για τις αποδοχές του παίκτη και το εάν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Μάλιστα, γίνεται λόγος πως εάν το κόστος της μεταγραφής δεν ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ οι «νερατζούρι» θα καταθέσουν άμεσα επίσημη πρόταση, καθώς εκτιμούν πως η αξία του αναμένεται να διπλασιαστεί το προσεχές διάστημα.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον άσο του Ολυμπιακού φέρεται πως έχουν και άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως η Ντόρτμουντ, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.