Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Τόσο κοντά και τόσο μακριά

Golden 21: Τόσο κοντά και τόσο μακριά

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/3/2022 14:25
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση. Οι συντάκτες του Agones.gr -όπως και πολλές χιλιάδες ακόμα- έδωσαν κι εκείνοι τα προγνωστικά τους κι αυτήν τη φορά, οι δύο πλησίασαν κοντά αλλά κανείς δεν κατάφερε να χαμογελάσει.

Ο Κώστας Καραγιαννόπουλος επέλεξε επτά αγώνες και στάθηκε αρκετά άτυχος, από τη στιγμή που το ματς της Μάιντζ με την Ντόρτμουντ αναβλήθηκε. Στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια που είχε ξεχωρίσει, είχε φτάσει στα 19 γκολ και χρειαζόταν ακόμα δύο γκολ από την αναμέτρηση των Βεστφαλών. Αυτή δεν διεξήχθη κι έτσι έμεινε με τη γλυκόπικρη γεύση της καλής προσπάθειας που όμως δεν του απέφερε τελικά κάτι.

Από την πλευρά του ο Θάνος Τσαλουχίδης είχε επιλέξει έξι παιχνίδια του Σαββάτου και μόλις ένα της Κυριακής. Όλα έμοιαζαν χαμένα μετά τις έξι πρώτες αναμετρήσεις, καθώς είχαν σημειωθεί συνολικά 14 γκολ και χρειαζόταν 7, στο ματς μεταξύ της Βενέτσια και της Σασουόλο. Λίγο έλειψε να γίνει η μεγάλη έκπληξη, καθώς το σκορ στο 71’ ήταν 1-4 κι έψαχνε ακόμα δύο γκολ. Τελικά έπεσε ο ρυθμός κι έμεινε κι εκείνος στα 19 γκολ.

Τέλος ο Δημήτρης Ρήγας για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα έμεινε πιο μακριά απ’ όλους. Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, στις αναμετρήσεις που είχε επιλέξει, δεν σημειώθηκε ο αριθμός των γκολ που περίμενε και κάπως έτσι ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με 16 γκολ στους αγώνες του, απέχοντας σημαντικά από τον αριθμό 21 που χαρίζει το χρηματικό έπαθλο.

Πλέον ανανεώνουμε το... ραντεβού μας με το Golden 21 για την προσεχή Παρασκευή (11/3), όταν οι τρεις συντάκτες θα δώσουν εκ νέου τις προβλέψεις τους ελπίζοντας ότι θα πανηγυρίσουν όπου κι αν βρίσκονται το 21ο γκολ που θα σημειωθεί στα επτά παιχνίδια που θα έχουν προτείνει! Υπενθυμίζεται όμως ότι όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό του Golden 21 επιλέγοντας και τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ μέσα στη «μαγική» 7άδα του!