Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μάντζιος από τον Άρη

Τέλος ο Μάντζιος από τον Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2022 22:37
Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί ο Άκης Μάντζιος λίγη ώρα μετά την ήττα των «κίτρινων» από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έβαλε σε κίνδυνο τη συμμετοχή της ομάδας στα πλει-οφ.

Χώρισαν οι δρόμοι του Άρη με τον Άκη Μάντζιου, με τον Έλληνα τεχνικό να ενημερώνεται σχετικά από τον Θόδωρο Καρυπίδη μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Το «διαζύγιο» ήρθε λίγη ώρα μετά την ήττα των «κίτρινων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (2-0) που έφερε την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την είσοδο στα πλει-οφ.

Το κακό πρόσωπο της ομάδας μέσα στο 2022, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό-σοκ από την Λαμία στα προημιτελικά του Κυπέλλου, έφερε σε δυσχερή θέση τον Έλληνα τεχνικό. Οι δύο νίκες με Παναιτωλικό (2-0 εκτός) και ΑΕΚ (2-1 εντός) για το πρωτάθλημα, έδιωξαν κάποια από τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του 52χρονου, ωστόσο οι δύο ήττες που ακολούθησαν με Βόλο (0-2 εντός) και ΠΑΣ Γιάννινα (0-2 εκτός) έφεραν την ομάδα στην 8η θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, κάτι που οδήγησε τον Θόδωρο Καρυπίδη να αποφασίσει στην αντικατάσταση του.

Ο Μάντζιος αποτελεί παρελθόν μετά από περίπου 17 μήνες το οποίο τον καθιστά μακροβιότερο προπονητή της ομάδας σε βάθος τουλάχιστον 15 ετών. Ο ίδιος ενημέρωσε τους συνεργάτες του για την απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά και τους ποδοσφαιριστές τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Σε σύνολο 66 παιχνιδιών η ομάδα του είχε απολογισμό 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες με 71-53 τέρματα.

Πλέον, ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, λίγες μόνο μέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (20/2). Το πιο πιθανό είναι ότι θα πάει στο ντέρμπι με υπηρεσιακό τεχνικό τον Τόλη Τερζή, ενώ η διοίκηση φέρεται ότι προσανατολίζεται σε λύση ξένου προπονητή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.