Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/1/2022 09:43
Έφτασε η ώρα για το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30) και η δίψα των ομάδων για τη νίκη προϊδεάζει για μια ακόμα συγκλονιστική μονομαχία.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Βόλο (3-1), φιλοδοξεί να επανεμφανίσει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο. Μάλιστα, μια νίκη στο μεγάλο ντέρμπι μπορεί να εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό στο πράσινο στρατόπεδο στα ύψη. Οι «πράσινοι» στη Λεωφόρο έχουν συλλέξει τους 22 από τους 26 βαθμούς τους (7-1-1) και σκέφτονται το τρίποντο για να πλησιάσουν την 3η θέση.

Ο Ολυμπιακός παραμένει μόνος πρώτος και αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα (13-3-0) και με νίκη θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την «γκέλα» στο πρώτο ματς του 2022 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (0-0), περιμένει από τους παίκτες του απάντηση απέναντι στον μισητό αντίπαλο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1:4.25 X:3.35 2:1.93

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το… μπρα ντε φερ ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων σκόρερ της λίγκας. Καρλίτος και Ελ Αραμπί είναι με διαφορά οι πιο «καυτοί» ποδοσφαιριστές. Αμφότεροι πρωταγωνιστούν και ισοβαθμούν στη 2η θέση των πίνακα των σκόρερ με 9 γκολ. Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού επιστρέφει και θέλει να βρει δίχτυα για πρώτη φορά εις βάρος των «ερυθρόλευκων». Ο Ελ Αραμπί επιθυμεί να συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει να πληγώνει κάθε χρόνο την «πράσινη» άμυνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση στον πρώτο γύρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0). Όσον αφορά την μεταξύ τους παράδοση, 2 από τα 4 πιο πρόσφατα ντέρμπι «αιωνίων» στην έδρα του «τριφυλλιού» έληξαν ισόπαλα (1-1, 0-0). Πέρσι, στα πλέι οφ οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 4-1, ενώ στην κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 2-1 και έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα σπουδαία ποδοσφαιρικά ντέρμπι όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.