Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** και 400+ ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα** και 400+ ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/1/2022 00:04
Η δράση δεν σταματάει ποτέ, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima! Παίζεις και μαζεύεις συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση! Weekly Fest στο Pamestoixima: Kάθε εβδομάδα με έως 16.416 νικητές και έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ!

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Εκτός από το Weekly Fest, το 2022 μπαίνει δυνατά στο Pamestoixima.gr και με νέα μηνιαία* προσφορά, η οποία αυτή τη φορά αφορά τα Virtual Sports! Στο Pamestoixima.gr ο συνολικός αριθμός των εικονικών αθλημάτων είναι 43 και για όλο τον Ιανουάριο με το παιχνίδι γίνεται καλύτερο από ποτέ στα Virtual Sports με την προσφορά January+! Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα της Κυριακής (16/01) υπάρχουν πολλά ντέρμπι που κλέβουν την παράσταση, με κορυφαίο αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Το ντέρμπι «αιωνίων» της Super League το ζεις διαφορετικά στο Pamestoixima.gr, με 0% γκανιότα** και πάνω από 400 ειδικές αγορές στις αποδόσεις που πάντα ήθελες! Επίσης, στο Pamestoixima.gr ζεις με 0% γκανιότα** και πάνω από 500 special bets το ντέρμπι Τότεναμ – Άρσεναλ για την Premier League, ενώ 0% γκανιότα** έχει και το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο παράλληλα είναι διαθέσιμο μέσω Live Streaming*, όπως κάθε αναμέτρηση της La Liga.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Τότεναμ – Άρσεναλ με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.