Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Ελληνικό Πρωτάθλημα με ειδικά για κάθε φάση των αγώνων!

Sportingbet: Ελληνικό Πρωτάθλημα με ειδικά για κάθε φάση των αγώνων!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/1/2022 00:04
Η σέντρα για το ντέρμπι «αιωνίων» του Ελληνικού Πρωταθλήματος έφτασε! Ο Παναθηναϊκός στις 19:30 φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ολυμπιακό.

Ψάχνοντας ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Είναι στις θέσεις που μπορούν να κάνουν πραγματικότητα αυτό τον στόχο, όμως του «λείπει» ένα… μεγάλο αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη σε κανένα ντέρμπι αυτή την αγωνιστική περίοδο. Ήττες από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Θέλει νίκη μετά την «γκέλα»

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το 2022 με «στραβοπάτημα». Έμεινε στο 0-0 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης και τώρα η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς, θέλει να πάρει τη νίκη και μάλιστα στην έδρα του «αιώνιου» αντίπαλου, όχι μόνο για να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για να τονωθεί η ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι φέτος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα της λίγκας με 9 γκολ παθητικό!

«Ερυθρόλευκη» η πρόσφατη παράδοση

Το… πάνω χέρι στα ντέρμπι έχει ο Ολυμπιακός, όσον αφορά την πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων. Μία νίκη ανεξαρτήτως έδρας μετρά ο Παναθηναϊκός στα δώδεκα τελευταία ματς των δύο ομάδων. Αυτή ήρθε πέρσι στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όταν επικράτησε με 2-1. Σε αυτό το σύνολο αγώνων, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν έξι φορές, ενώ πέντε ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Χαρακτηριστικό είναι πως τρία από αυτά τα ματς έληξαν 1-1, ενώ στα δύο υπόλοιπα δεν υπήρξε σκορ.

Priceboosts κάθε μέρα! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις