Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

ΑΕΚ – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/11/2021 02:53
Το δεύτερος σκέλος της 10ης αγωνιστικής της SuperLeague διεξάγεται σήμερα. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21/11, 19:30) κλέβει την παράσταση.

Οι δύο αντίπαλοι πρωταγωνιστούν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχουν κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα λύσουν τις διαφορές σ’ ένα 90λεπτο, που το περιμένουν οι ποδοσφαιρόφιλοι με κομμένη την ανάσα.

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κάνει το 5/5 στο «σπίτι» της, προκειμένου να πατήσει κορυφή. Η μονομαχία με τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί και το πρώτο μεγάλο τεστ για τον Αργύρη Γιαννίκη. Από την στιγμή που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικόςείναι αήττητος,με τρεις νίκες (Ατρόμητο 3-0, Βόλο 3-1, Άρη 2-1) και μια ισοπαλία(2-2 με Απόλλωνα).

Πρωταγωνιστικό ρόλο για τους «κιτρινόμαυρους» αναμένεται να έχει ο Στέφαν Τσούμπερ. Ο Ελβετός επιθετικός μετράει 5 γκολ σε 9 αγωνιστικές και συνολικά με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο έχει βοηθήσει τα μέγιστα! Από κοντά ο Σέρχιο Αραούχο που προσφέρει σημαντική βοήθεια (4 γκολ). Αμφότεροι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι διαθέσιμοι.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1:2.85 Χ:3.10 2:2.65


Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα της λίγκας, όντας αήττητος με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο ΟΑΚΑ έχει την ευκαιρία να αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου, εφόσον φυσικά επικρατήσει. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να στηριχτεί στο ρητό,«η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Στη γραμμή κρούσης θα αναλάβουν πρωτοβουλίες οι Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Τικίνιο,που έχουν σκοράρει τα 9 από τα 15 γκολ των πρωταθλητών στη Super League.

Όσον αφορά το παρελθόν των αναμετρήσεων με γηπεδούχο την ΑΕΚ, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια «ερυθρόλευκη» υπόθεση. Η «Ένωση» αγνοεί τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό από τον Σεπτέμβριο του 2017 (3-2). Έκτοτε οι Πειραιώτες αριθμούν 3 ισοπαλίες (1-1, 0-0, 1-1) και δύο νίκες (2-1 2019-20, 5-1 2020-21).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Η ελληνική Super League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ‘’ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ’’ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ.

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.