Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

winmasters: ΑΕΚ - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*

winmasters: ΑΕΚ - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/11/2021 00:04
Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στην Super League διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με την διακοπή που προηγήθηκε να δημιουργεί ερωτήματα για την αγωνιστική τους κατάσταση, οι δύο ομάδες ρίχνονται στη μάχη της κορυφής, σε ένα 90λεπτο που μπορεί να ορίσει τις εξελίξεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ είναι στη 2η θέση με 20 βαθμούς, παρουσιάζει την καλύτερη επιθετική συγκομιδή μαζί με τον ΠΑΟΚ (από 20 γκολ), έχει ωστόσο τα θέματα της στην άμυνα. Πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός, στους 23 βαθμούς και μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που συνεχίζει αήττητη την πορεία της στην κούρσα του τίτλου.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα έχει σχεδόν πλήρη αποστολή στην διάθεση του. Ο μοναδικός που εν
μπορεί να υπολογίζει -τουλάχιστον για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί βασικός- είναι ο Τζαβέλλας. Τσούμπερ και Αραούχο ανέβασαν ρυθμό μεσοβδόμαδα στις προπονήσεις και λογικά αμφότεροι θα βρεθούν στο βασικό σχήμα.

Ίσως το μεγαλύτερο δίλημμα για τον τεχνικό της Ένωσης είναι η επιλογή διάταξης. Ανάμεσα στο 4-2- 3-1 και το 4-3-3 θα κληθεί να επιλέξει ο Γιαννίκης, που θέλει να πιέσει πολύ ψηλά τους "ερυθρόλευκους", ειδικά στην πρώτη πάσα.Πλην των Κούντε και Καρμπόβνικ, ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί ουσιαστικά να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του. Ροντρίγκες, Ονιεκούρου, Μαντί Καμαρά και Παπασταθόπουλος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν την περασμένη εβδομάδα και δήλωσαν ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Λίγες οι εκκρεμότητες στη σκέψη του Πορτογάλου τεχνικού.

Εμβιλά και Καμαρά είναι οι σίγουροι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αν ο Μαρτίνς πάει στην επιλογή του Αγκιμπού, τότε η διάταξη θα είναι 4-2-3-1. Αν προτιμήσει τον Μπουχαλάκη, τότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σε 4-3-3. Κατοχή της μπάλας και την αποφυγή προσωπικών λαθών έχει ζητήσει ο προπονητής των Πειραιωτών, που ποντάρει στην τριάδα Ελ Αραμπί, Καμαρά, Μασούρα. Οι τρεις τους έχουν σκοράρει 13 γκολ συνολικά απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε αυτό το 90λεπτο, η ΑΕΚ μετράει τις δυνάμεις της αναφορικά με την διεκδίκηση του τίτλου. Με τρίποντο βάζει "φωτιά" στην κορυφή και πιθανόν ανοίγει χώρο ακόμη και στον ΠΑΟΚ να πλησιάσει την πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο του τα τελευταία χρόνια απέναντι στους "κιτρινόμαυρους". Και με νίκη στο ΟΑΚΑ, θα βάλει για τα καλά τον εαυτό του σε θέση οδηγού ενόψει της δύσκολης συνέχειας...

H αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακός παίζει στη  winmasters  με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα:

Η επιλογή νίκη για την ΑΕΚ σε απόδοση 3.00

Η ισοπαλία σε απόδοση 3.30

Η επιλογή νίκη για τον Ολυμπιακό σε απόδοση 2.37

*Ισχύει μόνο για την επιλογή «Τελικό αποτέλεσμα»

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και
απώλειας περιουσίας