Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Τα μεγάλα ντέρμπι παίζουν εδώ!

bwin – Τα μεγάλα ντέρμπι παίζουν εδώ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/11/2021 00:04
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι», με την έλευση του Αργύρη Γιαννίκη βελτίωσαν εμφανώς την εικόνα τους στο χορτάρι, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι τρέχουν μίνι αήττητο σερί πέντε αγώνων (τέσσερις νίκες).

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλγουν με τις εμφανίσεις τους στη λίγκα, ωστόσο παραμένουν χωρίς ήττα στη χρονιά (7-2-0), αλλά και στην κορυφή του πίνακα με 23 βαθμούς. Το μυαλό προφανώς και είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο για την ομάδα του Μαρτίνς, υπάρχει και ο «τελικός» πρόκρισης με την Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη, για την 5 η αγωνιστική του Europa League.To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, δύσκολη αποστολή περιμένει και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Νωρίτερα το μεσημέρι, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης δίνουν μάχη παραμονής στο Αγρίνιο.

bwin – Η Serie A παίζει εδώ με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και Live Streaming*. |21+

Στην Ιταλία, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Νάπολι με την Ίντερ στο Μιλάνο. Οι «παρτενοπέι»παραμένουν αήττητοι ως τώρα, ωστόσο ταξιδεύουν σε μια έδρα, από όπου έφυγαν νικητές μόλις τρεις φορές τις τελευταίες τρεις δεκαετίες! Τέλος, στην Αγγλία, εντός έδρας αποστολές περιμένουν Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, καθώς αντιμετωπίζουν Έβερτον και Λιντς αντίστοιχα, ενώ στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στη Γρανάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.