Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: «Τσέκαρε» το εισιτήριο η  Ολλανδία, στα μπαράζ Τουρκία, Ουαλία, Ουκρανία (video)

Προκριματικά Μουντιάλ: «Τσέκαρε» το εισιτήριο η Ολλανδία, στα μπαράζ Τουρκία, Ουαλία, Ουκρανία (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/11/2021 23:55
Η τελευταία μέρα των προκριματικών του Μουντιάλ στην Ευρώπη είχε δυνατά παιχνίδια με ξεκάθαρους κερδισμένους.

Η Ολλανδία επικράτησε με 2-0 της Νορβηγίας, πήρε το εισιτήριο για το Κατάρ και παράλληλα άφησε εκτός μπαράζ την αντίπαλο της. Η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε αυτό το αποτέλεσμα και με τη νίκη της με 2-1 απέναντι στο Μαυροβούνιο έκλεισε θέση για τα πλέι οφ.

Η Γαλλία δεν χαρίστηκε στη Φινλανδία, την κέρδισε με 2-0 και την άφησε εκτός μπαράζ, κάτι που χαροποίησε την Ουκρανία που δεν έχασε την ευκαιρία, έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Βοσνίας και θα διεκδικήσει και αυτή ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω των πλέι οφ.

Ουαλία και Βέλγιο ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Κάρντιφ, αποτέλεσμα που έψαχναν οι γηπεδούχοι για να τερματίσουν στην 2η θέση. Έτσι η νίκη της Τσεχίας με 2-0 επί της Εσθονίας δεν είχε κάποιο αντίκρισμα καθώς οι Τσέχοι τερμάτισαν στην 3η θέση.

4ος Όμιλος: Η Ουκρανία στα μπαράζ μετά και τη νίκη της Γαλλίας

Η Ουκρανία επικράτησε με 2-0 της Βοσνίας στη Ζένιτσα χάρη σε γκολ των Ζιντσένκο και Ντόβμπικ, είπε «ευχαριστώ» στην Γαλλία και τερμάτισε στην 2η θέση που την οδηγεί στα μπαράζ.



Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μπορεί να ήταν αδιάφοροι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φινλανδία, έδειξαν όμως χαρακτήρα και πήραν τη νίκη με 2-0 με τους Μπενζεμά και Εμπαπέ να βρίσκουν δίχτυα για άλλη μία φορά.



5ος Όμιλος: Όρθια η Ουαλία απέναντι στο Βέλγιο, εκτός μπαράζ η Τσεχία

Η Ουαλία με ένα γκολ του Μουρ απέσπασε την ισοπαλία που ήθελε απέναντι στο Βέλγιο για α τερματίσει στην 2η θέση του ομίλου και να πάρει μέρος στο μπαράζ για το Μουντιάλ.



Από την άλλη η Τσεχία έκανε το καθήκον της, πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Εσθονίας αλλά αυτό από μόνο του δεν έφτανε για να τερματίσει στην 2η θέση. Ωστόσο θα δώσει το παρών στα πλέι οφ καθώς έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο από το Nations League.



7ος Όμιλος: Απευθείας στο Κατάρ η Ολλανδία, στα μπαράζ η Τουρκία, εκτός η Νορβηγία

Η Ολλανδία δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά με γκολ των Μπέργκχβαϊν στο 84' και Ντεπάι στο 90+1' επικράτησε με 2-0 της Νορβηγίας και τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου, παίρνοντας το απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ.



Η Τουρκία δεν μπορούσε να αφήσει αυτό το αποτέλεσμα να περάσει ανεκμετάλλευτο και μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο, έκανε όμως την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 που της χάρισε την 2η θέση στον όμιλο.



Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Λετονία πέτυχε άλλη μία νίκη απέναντι στο Γιβραλτάρ (3-1) το οποίο το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να προηγηθεί στην αναμέτρηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.