Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος: Θετικός στον κορωνοϊό ο Παράσχος και δύο συνεργάτες του, ζητά αναβολή με ΠΑΟΚ

Ατρόμητος: Θετικός στον κορωνοϊό ο Παράσχος και δύο συνεργάτες του, ζητά αναβολή με ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/11/2021 22:29
Ο προπονητής του Ατρομήτους Γιώργος Παράσχος όπως και δύο συνεργάτες του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έτσι η ομάδα του Περιστερίου θα ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα πέρα από τον Έλληνα τεχνικό τόσο ο βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης όσο και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας βγήκαν θετικοί σε τεστ που έκαναν για τον κορωνοϊό και έτσι τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι τα τρία μέλη του τεχνικού του επιτελείου βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, με τους νοσούντες να ακολουθούν κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Επίσης ανέφερε πως θα αιτηθεί αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.