Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: «Αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό ως πεδίο νταλαβεριών»

ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: «Αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό ως πεδίο νταλαβεριών»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/11/2021 16:13
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την παραμονή των Νικόλαου Τζουλάκη και Ηλία Αρκούδη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι Τζουλάκης και Αρκούδης βρισκόντουσαν στη σύνθεση της ΕΕΑ η οποία είχε κρίνει αρχικά ένοχο τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, με τον Δικέφαλο του Βορρά βέβαια να αθωώνεται πανηγυρικά στη συνέχεια.

Η απόφαση της παραμονής τους και στη νέα σύνθεση ήταν κάτι που εξόργισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και φρόντισε να το επικοινωνήσει με μία επιθετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ουδεμία έκπληξη προκαλεί η επιβράβευση με έμμισθη παραμονή στην ΕΕΑ του κουμπάρου του υφυπουργού αθλητισμού Νικόλαου Τζουλάκη και του Ηλία Αρκούδη, εκ των πρωταγωνιστών στο πρωτοφανές φιάσκο της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, που είχε ως αποτέλεσμα την ουσιαστική νόθευση του πρωταθλήματος του 2020 και ως συνέπεια να έχει τεθεί σοβαρό θέμα ακεραιότητας του εν λόγω πρωταθλήματος.

Είναι πια πασιφανές ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό μόνο ως πεδίο «νταλαβεριών», παιχνιδιών εξουσίας και ωμών παρεμβάσεων. Το ότι συνεχώς επιμένει να «τρώει τα μούτρα του» είναι πια δικό του πρόβλημα και όσων τον επιλέγουν.

Όσοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας δια της ανοχής ή ακόμη και της στήριξής τους, του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει την προσωπική του ατζέντα με ανθρώπους που πρόσβαλαν βάναυσα τους πολίτες της περιοχής τους- και όχι μόνο- , θα κριθούν από τους ψηφοφόρους τους.

Εμείς πέρα από τις δικαστικές δικαιώσεις που απολαμβάνουμε συνεχώς από τη μέρα που η ΕΕΑ αποφάσισε να αντιπαρατεθεί μαζί μας, είμαστε σε αναμονή νέων αποφάσεων της δικαιοσύνης, που θα ολοκληρώσουν τον εξευτελισμό της επιτροπής στα μάτια και του τελευταίου φιλάθλου στη χώρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.