Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

WTA Finals: Την Πέμπτη η πρεμιέρα της Σάκκαρη με την Σβιόντεκ, οι αποδόσεις για τον τίτλο

WTA Finals: Την Πέμπτη η πρεμιέρα της Σάκκαρη με την Σβιόντεκ, οι αποδόσεις για τον τίτλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2021 01:46
H Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τους αγώνες της στο WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα την Πέμπτη (10/11, 22:00, Cosmote Sport 9) κόντρα στην Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τα WTA Finals, θα έχουν ελληνική εκπροσώπηση, αφού η Μαρία Σάκκαρη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο σπουδαίο τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίες τενίστριες της σεζόν.

Η Ελληνίδα τενίστρια κληρώθηκε σε όμιλο την Πάουλα Μπαντόσα, την Αρίνα Σαμπαλένκα και την Ίγκα Σβιόντεκ, έχοντας στόχο μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά.

Η Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (11/11, 22:00, Cosmote Sport 9) με την Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ, ενώ στις 03:30 θα ακολουθήσει ο αγώνας της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Πάουλα Μπαντόσα.

Να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη έχει 2-0 νίκες φέτος απέναντι στην Σβιόντεκ, καθώς την κέρδισε τόσο στα προημιτελικά του Roland Garros όσο και στα ημιτελικά του Ostrava Open.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο, στο 8.00 η Σάκκαρη


Όσον αφορά τις αποδόσεις για την κατάκτηση του τουρνουά, δεν προκύπτει κάποιο μεγάλο φαβορί, δείγμα του πόσο αμφίρροπα είναι τα πράγματα στη διοργάνωση.

Τα δύο φαβορί αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις αποδόσεις της Novibet είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα (5.00) από την Λευκορωσία και η Ανέτ Κονταβέιτ (5.50) από την Εσθονία. Ακολουθούν σε κοντινή απόσταση η Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (6.50) και η Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα (6.50).

Πιο κάτω σε απόδοση 7.00 συναντάμε την Πολωνή Ίγκα Σβιάτεκ, ενώ στο 8.00 βρίσκονται η Μαρία Σάκκαρη και η Καρολίνα Πλίσκοβα. Το αουτσάιντερ αυτή τη στιγμή σε απόδοση 9.00 είναι η Ισπανίδα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.
WTA Finals: Την Πέμπτη η πρεμιέρα της Σάκκαρη με την Σβιόντεκ, οι αποδόσεις για τον τίτλο
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.