Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκπληκτική Σάκκαρη, γράφει ιστορία και είναι στους «4» του Roland Garros! (video)

Εκπληκτική Σάκκαρη, γράφει ιστορία και είναι στους «4» του Roland Garros! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/6/2021 16:12
Η Μαρία Σάκκαρη με μία εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 (6-4,6-4) της κατόχου του Roland Garros, Ίγκα Σβιόντεκ και έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μία φανταστική Μαρία Σάκκαρη "πέταξε" εκτός τουρνουά την Ίγκα Σβιόντεκ (No.9) και πλέον βάζει πλώρη για την κατάκτηση του Roland Garros. H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχοντας ως όπλο το σερβίς της, 5 άσοι έναντι κανενός της Σβιόντεκ, και παίζοντας πολύ καλύτερο τέννις απέναντι στο νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε μία τεράστια νίκη και έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου τέννις μία αθλήτρια θα βρεθεί στους «4» του Rolan Garros.

Η Σβιόντεκ βέβαια άρχισε πιο δυνατά το παιχνίδι και αφού κράτησε το σερβίς της στο πρώτο game έκανε το 0-2 στη συνέχεια με break. Στη συνέχεια η Σάκκαρη βρήκε ρυθμό, ισοφάρισε σε 2-2 παίρνοντας πίσω το break της και από εκεί και έπειτα φαινόταν πως μπορούσε να έχει τον έλεγχο. Τα λάθη στο πρώτο σετ ήταν αρκετά αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να σπάει το σερβίς της Σβιόντεκ στο 4-4, να κάνει το 5-4 και στη συνέχεια απλά να εκμεταλλευτεί το δικό της για να φτάσει στο 1-0 σετ.

Με την ψυχολογία να βρίσκεται στο μέρος της, η Σάκκαρη μπήκε φουριόζα στο 2ο σετ, έκανε με το καλημέρα σας το break και έπειτα έκανε εύκολα το 2-0 στα game. Σε εκείνο το σημείο η Σβιόντεκ ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ και το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 7 λεπτά. Με την επανέναρξη του παιχνιδιού, η Πολωνή πήρε ένα game αλλά αυτό δεν ήταν ικανό να κόψει τον ρυθμό της Σάκκαρη, η οποία κράτησε το σερβίς της στη συνέχεια και έφτασε στην κατάκτηση και του 2ου σετ με το ίδιο σκορ (6-4).

Πλέον η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (10/6) την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με φόντο μία θέση στον μεγάλο τελικό.







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.