Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Με Ολυμπιακό θα εκτίσει ο Καμαρά, με Αστέρα ο Εντιαγέ

Άρης: Με Ολυμπιακό θα εκτίσει ο Καμαρά, με Αστέρα ο Εντιαγέ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/11/2021 14:39
Ο Άρης γνωστοποίησε τους αγώνες στους οποίους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μπαντού Εντιαγέ, με τον πρώτο να μην παίζει στο ματς με τον Ολυμπιακό και τον δεύτερο σε αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αμφότεροι οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο κι έφτασαν τις τέσσερις. Πλέον είναι υποχρεωμένοι να απουσιάσουν σ' έναν από τους τέσσερις προσεχείς αγώνες της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Ο Άρης αποφάσισε ότι η καλύτερη επιλογή είναι να μην έχει το βασικό του στράικερ Αμπουμπακάρ Καμαρά στο εκτός έδρας παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, ο σημαντικός μέσος Μπαντού Εντιαγέ θα λείψει από το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μία «στροφή» νωρίτερα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση των «κίτρινων»:

«Οι Papa Alioune Ndiaye και Aboubakar Kamara, που αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής στο Βόλο, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους, ο πρώτος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (12η Αγωνιστική) και ο δεύτερος εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (13η Αγωνιστική)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.