Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (3-1 πεν.): Οι «βυσσινί» είναι εδώ!

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (3-1 πεν.): Οι «βυσσινί» είναι εδώ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/10/2021 20:52
Η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει την πρόκριση καθώς επικράτησε με 3-1 στην διαδικασία των πέναλτι του ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Με πέναλτι, τα οποία όμως είδε μόνο ο Παπαπέτρου, προήλθαν τα γκολ, πιο ψύχραιμοι οι «βυσσινί» στη ρώσικη ρουλέτα.

Το παιχνίδι βέβαια δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ειδικά στο πρώτο μέρος, με τους ποδοσφαιριστές αμφότερων των συλλόγων να επιδίδονται σε περισσότερες μάχες και τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες.

Το σκηνικό βέβαια άλλαξε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όταν ο διαιτητής Παπαπέτρου ανακάλυψε πέναλτι σε διώξιμο με το πρόσωπο του Γκαρντάφσκι και μάλιστα απέβαλε και τον παίκτη του ΠΑΣ. Ο Ματριάς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62' ωστόσο ήταν η σειρά του ΠΑΣ να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Περέα από τον Ηλιάδη, με τους γηπεδούχους αυτή την φορά να διαμαρτύρονται πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.VAR δεν υπήρχε, η απόφαση δεν άλλαξε και έτσι ο Κάργας έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι, στην παράταση ο Θεοδωρόπουλος με δύο σπουδαίες αποκρούσεις κράτησε όρθια την ΑΕΛ και έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί οι Σάλιακας, Κάργας και Παντελάκης δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα για τον ΠΑΣ, η ΑΕΛ είχε τρία εύστοχα με τους Ακούνια, Ηλιάδη και Κολομπίνο και έτσι πανηγύρισε μία σημαντική πρόκριση.



Η διαδικασία των πέναλτι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.