Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούμαν: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα να κατέβω από το αυτοκίνητο»

Κούμαν: «Κάποια στιγμή σκέφτηκα να κατέβω από το αυτοκίνητο»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/10/2021 18:14
Ο Ρόναλντ Κούμαν αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να κατέβει από το αυτοκίνητό του, όταν οπαδοί της Μπαρτσελόνα τον προπηλάκιζαν αμέσως μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου».

Η εικόνα των «μπλαουγκράνα» ήταν για ακόμα μία φορά κάκιστη. Η ήττα (1-2) από τη «Βασίλισσα» φυσιολογική. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των οπαδών των Καταλανών.

Οι τελευταίοι του επιτέθηκαν φραστικά και δεν δίστασαν να επιτεθούν στο αυτοκίνητό του. Ο Ολλανδός προπονητής ο οποίος δέχεται σφοδρή κριτική τόνισε ότι ήταν με τη σύζυγό του στο αμάξι και παράλληλα ότι πρόκειται για ένα κοινωνικό πρόβλημα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (27/10) με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Κούμαν αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν έξω από το «Καμπ Νου» κι έκαναν το γύρο του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το πρόβλημα είναι περισσότερο κοινωνικό. Είναι άνθρωποι με εκπαιδευτικό πρόβλημα δεν ξέρουν τι σημαίνουν νόμοι και αξίες. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν ακριβώς το αντίθετο ακόμα και στο 0-2. Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν της προσοχής μας. Δεν φοβήθηκα, όταν βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά ήταν δίπλα μου και η σύζυγός μου. Υπήρξε μία στιγμή που σκέφτηκα να κατέβω από το αυτοκίνητο, αλλά μετά αποφάσισα ότι ήταν καλύτερα να μην το κάνω. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος δεν είναι χαρούμενος, αλλά δεν περιμένεις ποτέ κάτι τέτοιο. Υπήρξαν αρκετές προκλήσεις, κάποιοι που ήθελαν να έρθουν σε απευθείας αντιπαράθεση μαζί μου.

Δεν έχει συμβεί μόνο σε μένα, αλλά και σε παίκτες που βρίσκονταν μαζί με τις οικογένειες τους, ακόμα και στον Κάρλες Πουγιόλ. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να μπορούμε να φεύγουμε ασφαλείς από το γήπεδο, δίχως τέτοια περιστατικά να μπορούν να επαναληφθούν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.