Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κυριακή με 6 ντέρμπι και ΣΟΥΠΕΡ combobets στο Pamestoixima.gr!

Κυριακή με 6 ντέρμπι και ΣΟΥΠΕΡ combobets στο Pamestoixima.gr!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/10/2021 11:34
Κυριακή γεμάτη ποδοσφαιρικά ντέρμπι! Και φυσικά, η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με τη νέα σπουδαία μηνιαία προσφορά* από το Pamestoixima, το οποίο συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους παίκτες του! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για το October F3st, με το ποντάρισμά σου να αποκτά μεγαλύτερη αξία ΟΛΟ τον Οκτώβριο στο Pamestoixima.gr. Πιο συγκεκριμένα, για όλο τον μήνα, παίζεις με Boost Νίκης* και στις 3άδες, συνεπώς τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται! Μην χάσεις την ευκαιρία!

OctoberF3st: Για ΟΛΟ τον μήνα τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Το πρόγραμμα της Κυριακής (24/10), λοιπόν, είναι γεμάτο με ποδοσφαιρικά ντέρμπι! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ τις ζεις με 0% γκανιότα**, ενώ αξίζει να κρατήσεις στις σημειώσεις σου πως το ισπανικό ντέρμπι μπορείς να το παρακολουθήσεις και μέσω Live Streaming* στο Pamestoixima!Φυσικά, όπως αναφέραμε, η Κυριακή (24/10) είναι γεμάτη ποδοσφαιρικά ντέρμπι. Στο πρόγραμμα, λοιπόν, υπάρχουν ακόμα τα παιχνίδια Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν, Ρόμα – Νάπολι και Ίντερ Γιουβέντους, με τα δύο τελευταία μάλιστα να είναι διαθέσιμα και μέσω Live Streaming*. Οι διαθέσιμες επιλογές, όμως, δεν τελειώνουν εκεί, καθώς στο Pamestoixima θα βρεις συνδυαστικά ποντάρισμα για γκολ ή χάντικαπ που αφορούν και τα 6 ντέρμπι! Κοινώς, πολλές ευκαιρίες για κέρδη, με το πακέτο που προσφέρει το Pamestoixima.gr να καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες!

ΣΟΥΠΕΡ combobets για τα 6 ντέρμπι της Κυριακής στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις θα βρεις στο Pamestoixima.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.
ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.