Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο σεληνιασμένος Μπενζεμά, ο ασταμάτητος Σαλάχ και ο πληθωρικός Μπαρέλα σε πρώτο πλάνο στην… τριλογία των ντέρμπι της Κυριακής!

Ο σεληνιασμένος Μπενζεμά, ο ασταμάτητος Σαλάχ και ο πληθωρικός Μπαρέλα σε πρώτο πλάνο στην… τριλογία των ντέρμπι της Κυριακής!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/10/2021 11:30
Oι αποδόσεις της Stoiximan

Το ισπανικό clasico διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής στο 'Camp Nou' της Βαρκελώνης. Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη μετά-Μέσι εποχή. Δεν είναι καθόλου εύκολο και η μετάβαση στη νέα εποχή θα χρειαστεί πολύ κόπο, υπομονή και χρόνο. Την ίδια ώρα ο Κούμαν είναι υπό αμφισβήτηση. Έχει τις ευθύνες του, αλλά δεν είναι και θαυματοποιός.

Καλώς ή κακώς, οι 'μπλαουγκράνα' ουδόλως θυμίζουν σε επίπεδο ρόστερ τα μεγαλεία του πρόσφατου παρελθόντος. Η νίκη μεσοβδόμαδα επί της Ντινάμο Κιέβου αναπτέρωσε τις ελπίδες πρόκρισης από το Group E του Champions League, ενώ στη La Liga η Μπαρτσελόνα έχει ακόμη δρόμο, ούσα στην 7η θέση με 15 βαθμούς και το -5 από την πρωτοπόρο Σοθιεδάδ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε κάπως καλύτερη μοίρα. Πέρασε με το εμφατικό 5-0 από την έδρα της Σαχτάρ και αντέδρασε μετά την ήττα-σοκ από την Σέριφ, με την οποία ισοβαθμεί πλέον στο Group D του Champions League. Έχει την κορυφαία επίθεση στη La Liga με 22 γκολ, αλλά για την ώρα είναι στη δεύτερη θέση και το -3 από την κορυφή. Ο Αντσελότι πάντως είναι ψημένος σε τέτοιες καταστάσεις και συνήθως βρίσκει τον τρόπο να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του. Αυτό κάνει ήδη με τον Καρίμ Μπενζεμά, που πραγματοποιεί μυθική σεζόν για την ώρα, με 11 γκολ και 8 ασίστ σε 11 ματς! Ο Γάλλος φορ αποτελεί το Νο1 κίνδυνο για την άμυνα της Μπαρτσελόνα, ως ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών στους 'μερένγκες'. Το ενδεχόμενο να έχει ο Μπενζεμά 3+ προσπάθειες στην εστία, προσφέρεται σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.

Ματσάρα την Κυριακή και στο 'Old Trafford'. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, σε ένα σπουδαίο ντέρμπι που μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε μονομαχία Ρονάλντο - Σαλάχ. Μεσοβδόμαδα, ο Πορτογάλος σταρ υπέγραψε την μεγάλη ανατροπή στο 3-2 επί της Αταλάντα για το Champions League, σκοράροντας με κεφαλιά λίγο πριν το τέλος. Αυτό ήταν το 6ο τέρμα του CR7 από τη στιγμή που επέστρεψε στους 'κόκκινους διαβόλους'.

Η Γιουνάιτεντ προπορεύεται στο Group F της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, την ίδια ώρα όμως η παρουσία της στην Premier League είναι μάλλον απογοητευτική. Δύσκολα θα μπορούσε να είναι αλλιώς με 14 βαθμούς σε 8 ματς και την 6η θέση. Η ήττα από την Άστον Βίλα, η ισοπαλία με την Έβερτον και η ήττα από τη Λέστερ, φέρνουν τον Σόλσκιερ υπό πίεση πριν την κόντρα με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ από την άλλη, είναι σε καλή κατάσταση. Συνεχίζει τη σεζόν αήττητη σε όλες τις διοργάνωσεις, ενώ έχοντας το 3/3 κόντρα σε Μίλαν, Πόρτο και Ατλέτικο κάνει ήδη σχέδια για τους 16 του Champions League. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Για τους 'κόκκινους', ο Μοχάμεντ Σαλάχ πραγματοποιεί φανταστικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Είναι ο πρώτος παίκτης του συλλόγου που σκοράρει σε εννέα συνεχόμενα ματς, ενώ συνολικά έχει απολογισμό 12 γκολ και 4 ασίστ σε 11 φετινές του εμφανίσεις! Σε τρομερή κατάσταση ο Αιγύπτιος επιθετικός, δεδομένα θα έχει τις ευκαιρίες του απέναντι σε μια άμυνα που δεν εμπνέει καμία σιγουριά όπως αυτή της Γιουνάιτεντ. Το σενάριο να σκοράρει πρώτος ο Σαλάχ στο ντέρμπι του 'Old Trafford' συναντάμε σε απόδοση 5.10 στη Stoiximan.

H... τριλογία των κυριακάτικων ντέρμπι ολοκληρώνεται επί ιταλικού εδάφος. Και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, με το 'derby d'Italia'. Ζόρικο το έργο της Ίντερ να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε φέτος. Γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν στη Serie A από τη Λάτσιο και έμεινε στην 3η θέση και το -7 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Έβγαλε αντίδραση μεσοβδόμαδα στο 3-1 επί της Σέριφ και ανανέωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στο Group D του Champions League. Προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί στα 'θέλω' του Ιντσάγκι, επιθετικά 'φυσάει' αλλά πίσω έχει σημαντικά κενά.

Η Γιουβέντους ξεπέρασε το πολύ κακό της ξεκίνημα και καλύπτει σιγά σιγά το χαμένο έδαφος. Με το 1-0 κόντρα στη Ρόμα έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες, όλες στο γκολ, και ανέβηκε στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη πήρε σημαντικό τρίποντο στην έδρα της Ζενίτ και με 3/3 στο Group H του Champions League έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στους '16'. Δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, τώρα προσπαθεί να 'χτίσει' τους ηγέτες της επόμενης μέρας, αλλά παραμένει μια ομάδα με τεράστια δυναμική.

Ούτε η Ίντερ, ούτε και η Γιουβέντους έχουν περιθώριο για απώλειες. Ωστόσο οι 'νερατζούρι' έχουν άλλον αέρα την τελευταία διετία, παίζουν στην έδρα τους και διαθέτουν στο ρόστερ τους τον καλύτερο ίσως κεντρικό μέσο του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Νικολό Μπαρέλα διανύει περίοδο φόρμας και κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Δημιουργεί, καλύπτει χώρους, πατάει περιοχή για να απειλήσει, μοιράζει ασίστ και όλο το παιχνίδι των 'νερατζούρι' περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο 'derby d'Italia' και να κρίνει το αποτέλεσμα. Να σκοράρει ο Μπαρέλα και να κερδίσει η Ίντερ, σε απόδοση 8.50 στη Stoiximan.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις