Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές μονομαχίες με 0% γκανιότα* και combobets

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές μονομαχίες με 0% γκανιότα* και combobets

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/10/2021 03:50
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν μπροστά τους μία… μεγάλη Κυριακή, καθώς στο πρόγραμμα φιλοξενούνται σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αρχής γενόμενης από τα εγχώρια δρώμενα, η μάχη κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»δεσπόζει από το πρόγραμμα της 7ης στροφής (20:30). Αμφότεροι προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά αντίστροφα αποτελέσματα. Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια έχουν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις που γίνονται στο Φάληρο, μετρώντας 7 νίκες σε 10 ματς (7-1-2), κρατώντας το μηδέν σε έξι περιπτώσεις!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1:1.93X:3.45 2:4.10

Στην Premier League, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Όλντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λίβερπουλ, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (18:30). Ο Νορβηγός είδε το σύνολό του να κερδίζει την Αταλάντα με σπουδαία ανατροπή μεσοβδόμαδα (3-2), ωστόσο η αγωνιστική μετριότητα συνεχίστηκε. Στην λίγκα, οι «κόκκινοι διάβολοι» αγνοούν τη χαρά της νίκης από τις 19 Σεπτεμβρίου (0-1-2 έκτοτε).

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται σε σαφώς πιο ήρεμη κατάστασηκαι παραμένει αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις (9-3-0). Τελευταίο θύμα, η Ατλέτικο Μαδρίτης στο ChampionsLeague (3-2). Στα αξιοσημείωτα των μεταξύ τους συγκρούσεων, οι 4 ισοπαλίες στις 7 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους στο Μάντσεστερ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ1:3.00X:3.65 2:2.30


Στην Βαρκελώνη, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ συγκρούονται στο 280ό «El Clasico» (17:15).Αμφότερες δεν παρουσιάζουν σταθερότητα στην απόδοσή τους, όμως τα ντέρμπι είναι πάντα διαφορετικά. Οι Καταλανοί χρειάζονται περισσότερο τη νίκη, για να επέλθει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και θα επιχειρήσουν να την πάρουν με σύμμαχο την απόρθητη έδρα τους (4-1-0 στην LaLiga).

Η «βασίλισσα» έπειτα από το ρεπό του περασμένου Σαββατοκύριακου, διέλυσε την Σαχτάρ για το Champions League(5-0), επιστρέφοντας μετά από ένα μήνα στις επιτυχίες. Θετικός οιωνός για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, το γεγονός ότι από το 2016 και μετά, ηττήθηκε μόνο μία φορά σε οκτώ επισκέψεις στο «Καμπ Νου» (3-3-1).

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1:2.70X:3.60 2:2.50


Εκτός από τις παραπάνω αναμετρήσεις, στην ημερήσια διάταξη του ποδοσφαιρικού προγράμματος βρίσκεται επίσης το «DerbyD’ Italia» (Ίντερ-Γιουβέντους), η εχθρική κόντρα Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν, η… μητέρα των μαχών του ολλανδικού ποδοσφαίρου Άγιαξ-PSV Αϊντχόφεν.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

*Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ" ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.