Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Μία «ανάσα» από Γιαννίκη

ΑΕΚ: Μία «ανάσα» από Γιαννίκη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/10/2021 00:27
Ο Αργύρης Γιαννίκης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και θα διαδεχθεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» της Ένωσης με τον Σέρβο τεχνικό δεν φαίνεται να βρήκε απροετοίμαστους τους διοικούντες τους «κιτρίνομαυρους» και το Σάββατο (9/10) το βράδυ έγινε γνωστό ότι η συμφωνία με τον 41χρονο προπονητή είναι θέμα ωρών και ο πρώην κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ.

Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον πάγκο του «δικεφάλου» είναι ο ομογενής προπονητής.

Ωστόσο αρχικά όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε βιασύνη για την αντικατάσταση του Μιλογέβιτς και ήταν πιθανό το ενδεχόμενο να καθοδηγούσε τους ποδοσφαιριστές ο Νίκος Παναγιωτάρας, στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (17/10, 20.30).

Τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο Γιαννίκης έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την Ένωση και δεν αποκλείεται ακόμα και την Κυριακή (10/10) να ανακοινωθεί επίσημα από τη νέα του ομάδα.

Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή θέλει τον 41χρονο κόουτς να πηγαίνει στα Σπάτα τη Δευτέρα (11/10) για να πιάσει δουλειά, στη μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας έως τώρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τον Γιαννίκη θα πλαισιώσουν ένας άμεσος συνεργάτης κι ένας γυμναστής. Το μόνο βέβαιο ότι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι καταιγιστικές και η νέα σελίδα δεν απέχει παρά μερικές ώρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.