Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ

Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2021 22:16
Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως ανακοίνωσε η «Ένωση» το βράδυ της Παρασκευής (8/10).

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (8/10) ανακοινώθηκε η από κοινού συμφωνία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός, που φέρεται ότι έχει πρόταση από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας, αποχωρεί από την «Ένωση» μετά από μερικούς μήνες συνεργασίας, καταγράφοντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Πλήρωσε μεταξύ άλλων τον αποκλεισμό από την Βέλεζ Μόσταρ στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, αφού έκτοτε το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ για τον ίδιο.

O Μιλόγεβιτς τεχνικός θα βρίσκεται στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, στην προγραμματισμένη προπόνηση, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Η ανακοίνωση και η δήλωση του Μιλόγεβιτς:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.